- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
válasz
dedike #34700 üzenetére
Egy jó szakembernek nincs mit titkolnia,nem akar átverni ott lehetsz a kocsinál.Amilyen filléres "szakemberek"vannak már a szalonokban érdemes ott lenni annak aki ért hozzá persze.Amég garis muszály oda vinni.Én egyszer voltam szalonban 30 ezernél ott lehettem jól elbeszélgettem a szerelő sráccal.És én vittem az olajat is.Előre megbeszéltük nem volt gond.Az olajcserét és mindent amihez elég a szerszámom én csinálom már amit műhelyben kellett ahhoz találtam olyat aki normális volt és ott voltam a kocsival és nem is kellett egy szót sem bele szólnom,sőt még tanulni is lehet.Én a műszakit is végig néztem érdekelt mit mutatnak a mérések.Ez ne legyen már gond,persze az okoskodó fajtát is ismerem azt én is elhajtanám.
-
dnelb
veterán
válasz
dedike #34700 üzenetére
Ennyi erővel a fodrász/tetováló/kozmetikus/fogász/masszőr/pultos stb stb is cseléd mert annak is te mondod meg mit akarsz. Vannak gondok a fejedben.. De ha te szereted hogy átb*sznak, lehúznak, az a te bajod. Ilyenekből élnek meg mint te, akik sz*rnak bele, lenyelnek, elfogadnak mindent amit eléjük tesznek ! Remélem a kocsidnál se állsz ott amikor szervizen vagy, akkor tényleg "tökéletes" vásárló vagy
Minek javítanám én? Nem az én dolgom, arra vannak ők. Nyújtanak egy szolgáltatást, kifizetem és kész, mindenki megy dolgára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!