Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
Csak FTP-ről telepíthető, illetve Live Eval CD tölthető le. Az UHU Linux viszont ingyenesen letölthető: Bővebben: link
De egyébként nem drágák. Az UHU 4-5e Ft, a Suse 9.1 20e körül van. Ami szerintem nem drága, tekintettel arra, hogy a 7-8 CD mellé kapsz még egy DVD-t is, tele hasznos cuccokkal. 20k-ért bőséges szoftvercsomagot vehetsz. -
Dilikutya
félisten
UHU az nem sokban különbözik a Suse-tól. Mindkettő könnyen kezelhető, főleg a KDE/Gnome-mal
Kezdő linuxosnak ideális. És szerintem Windows-alternatívának sem rosszak. A Debian az már kemény dió, jópár Suse-val eltöltött óra után érdemes csak nekivágni. És mégtöbb parancssoros Unix után 
-
Dilikutya
félisten
Hello! Elképzelhető, hogy esetleg valami konkrét kérdés is megfogalmazódott benned az említett operációs rendszerrel kapcsolatban? Ugyanis a Suse Linux, mint általában a Linux, vagy bármely más operációs rendszer, elég összetett dolog, és konkrét kérdés híján a többségnek fogalma sincs, mit mondjon neked róla.
Információk:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kezdő linuxosnak ideális. És szerintem Windows-alternatívának sem rosszak. A Debian az már kemény dió, jópár Suse-val eltöltött óra után érdemes csak nekivágni. És mégtöbb parancssoros Unix után