Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne flatpak-el (ez mindent hozzáad ami kell neki, codec-eket is) felraknod a VLC-t, gyanítom hogy OpenSuse-n is az alaptelepítés részét képezi már (ez egy viszonylag új csomagkezelő, illetve csomagrendszer, és minden disztrón elérhető illetve ugyanúgy működik)
szedd le ami most fent van
flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://dl.flathub.org/repo/flathub.flatpakrepoflatpak install flathub org.videolan.VLCEz egy teljesen szabványos telepítési mód. Frissíteni így tudod majd a jövőben (ezt és az összes flatpak-al telepített programot egyszerre:
flatpak update -
pengwin
addikt
Ha nem Nvidia videókártyára akarod feltenni a Tumbleweedet, nem használsz VMWaret vagy Virtualboxot, akkor a Tumbleweed semmivel sem lesz bonyolultabb, mint a Leap.
Sokkal gyorsabban frissül, és nincsenek belőle verziószámos kiadások, csak egy verzió van, ami frissül folyamatosan.
Intel és AMD grafika sokat profitál a Tumbleweed gyors frissítéseiből, sokkal hamarabb kapod meg az újításokat, javításokat.
Elvileg elég magas az esély bugos szoftverre, de én amíg használtam, addig nem volt vele semmi bajom. Zórt forrású szoftverek nem szeretik, nem tudják követni a frissülés sebességét. -
d3zs0
tag
Ha a packman repoból csak a vlc kell, akkor ne a packmant használd, hanem a vlc repoját. ~2 éve nekem is volt olyan problémám, h bizonyos fájltípusokat a vlc nem tudott lejátszani. Szóval inkább a vlc repoját használd. Én is ezt használom azóta.
vlc oldalán teljesen jól leírják, mit kell csinálni, és ne félj a konzoltól...
tehát először a repot hozzáadod (sudo vagy su kell mind3nál):
zypper ar https://download.videolan.org/pub/vlc/SuSE/Leap_42.3/ VLCa repo frissítésével kapcsolatos dolgok beállítása:
zypper mr -r VLCvégül telepíted:
zypper in vlc -
pengwin
addikt
Ezzel adhatod hozzá a teljes Packman repót a forráslistához:
zypper ar -f -c http://ftp.gwdg.de/pub/linux/misc/packman/suse/openSUSE_Leap_42.3/ packmanSzerk.:
sudois kell majd elé. Vagy gyökérnek kell lenni hozzá.Szerk.2: Ne add hozzá a packman és a download.videolan.org repót egyszerre!
A VLC benne lesz a Packmanben is, és ez kavarodáshoz vezethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest