- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
köszi a választ.
a recovery módra rá jöttem már utána és sikerült is megoldani.
a net az továbbra sem ment, felhasználó nevet megadtam, jelszót is, de az kinternet kirta mindig, hogy nem működik a smpppd/ valami ilyesmi/, a háló kártyámat az felismeri a rendszer, a MAC-t is kiírta. próbáltam, ip. ket is adni amiket a help mappa és a neten láttam fórumokon, de nem sikert, mindig kiírta az előbbit. leszetttem a DNS címeket is a digiről de semmi. Az egész hétvégém rá ment az egészre és nem sikerült. Így úgy döntöttem, hogy format. Sajnálom, mert tetszett nagyon, talán majd ha valaki, akinek ilyen szolgáltatótól sikerül, majd neki vágok megint. -
BaliJack
aktív tag
Igen, egy rúter van, az oszt ki minden IP-t.
Szerk.: Még valami fontos, a rúter mindig ugyanazt az IP-címet adja ugyanannak a MAC-addressnek.
Az a gond, hogy mindkettő kapcsolat (UTP-s és WLAN is) megkapja a saját IP-címét, de a WLAN nem tud kifelé menni a netre.
Pingeltem az index.hu-t az IP-jével, de
"unknown host".
Beállítottam a rúter címét default gatewaynek, de így sincs semmi netkapcsolat
.
Kutatok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest