- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Közben megtaláltam az ide vonatkozó passzust. Hogyan kell beállítani a tűzfalat.
Ez csak angolt leletem. A suse-s doksikat forgathatod bátran.Viszont nem biztos, hogy minden tracker elfogadja a példa portokat. Érdemes nagyobbat választani. Én simán tennék elé egy 1-est.
-
Vladi
nagyúr
Ez még ktorrent? Milyen portra állítottad? Akkor ha nincs tűzfal, akkor mennie kéne.
Routered van? Ha zárt oldalon vagy, akkor a tracker kiírja, hogy aktív, vagy passzív vagy.Eszembe jutott még valami:
ktorrent --debug
Terminálban ezzel a paranccsal indítsd. Kezd el tölteni. Na amiket kiír, azt nézzük már meg.
-
Vladi
nagyúr
Érdemes megpróbálnod egy dual-boot rendszert. Előfordulhatnak szokatlan dolgok Linuxban. Elsőre nem sikerülnek a dolgok. Ezért jó ha van egy mentő rendszered, ami működik.
Idővel meg lassan összejönnek a dolgok. Ha már minden működik és megszoktad, akkor véglegesíteni lehet.Javaslom egyszerre csak egy problémára koncentrálj. Könnyű elveszni a részletekben. Ha az megvan jöhet a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest