Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
nem tudom, használtál-e már Archot vagy valamilyen származékát. Na ott a pacman olajozott villám a DNF-hez képest.
Endeavouron próbáltam, az tényleg villám. Viszont az Arch-ot meg inkább hagyjuk.
Fedorához képest szvsz felejtős.Egy kezdőnek, akik most jön Windowsról és hozzá van szokva a next-next-finishez, még ez is sok

Nekem pont ez tetszett meg anno a Linuxokban, hogy 1. gyorsabban frissít a Winnél, 2. terminálból gyorsabban tudsz telepíteni egyszerre egy csomó csomagot, amit automatizálni is lehet egy bash scripttel. Érdekes rendszer ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HP Omen gamer szék Citadel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fedorához képest szvsz felejtős.