Hirdetés

Aktív témák

• taltos

senior tag

Huh! :) Hali mindenkinek!

Szóval megvan az T41p, és a táska... Itt nyugszik mellettem. Nehéz visszatartani az örömömet, de azért le is kopogom. Remélem nem lesz vele semmi gond.

No, de nem azért írok, hogy feleslegesen foglaljam a sávszélességet, hanem azért, mert lenne pár kérdésem. Ezek a következők:
    [1] Hogyan lehet hatékonyan, de biztonságosan tisztítani a monitort, és a gépet? Van spray-es monitortisztítónk, de félek, hogy befolyik mellé valahova az a folyadék, ha ráfújok... :F
    [2] Valamiért nem tudom a gombokról előcsalogatni a KUKACot. A Q alatt van kicsiben, de sem altgr, sem alt, sem Ctrl -el nem tudom... (Fn-el sem) /* Bocs a hülye kérdésekért, de még soha nem volt notim... :( */
    [3] Ha most be van rakva az akkumlátor, akkor szabad úgy használni a gépet, hogy fel van rakva töltőre? :F Igazából én mindíg konektorból használnám, soha nem akkuról, de nem szeretném, ha valami lenne vele, plusz tetszik, hogy ha véletlenül áramszünet van, akkor sem kapcsol le rögtön a gép... Szóval ha benne van az akku, akkor szabad/lehet/érdemes/biztonságos - e a konektorból való használat?
    [4] Szabad úgy tölteni az akkut, hogy közben használom a gépet? És mégegszer feltéve az előző kérdést: ha már feltőltött, akkor szabad tovább úgy használni, hogy nem húzok ki a konektorból? Ez árt az akkunak?
    [5] Az ugye egy természetes dolog, hogy a gép lassabban teljesít akkuról, mint ha be van dugva a konektorba?
    [6] A HDD 7200 rpm-es, ezért nagyon halkan lehet hallani egy kicsi ''sivító'' hangot, amikor tölt. Ez természetes, vagy rendellenes?
    [7] Ez az utolsó pont inkább véleménykérés. Ha ilyen szinten teljesít a gép, akkor az elfogadható, ugye? (Megint nem félreérteni! :) Csak tudni szeretném, hogy ez az eredmény ad-e valamilyen okot gyanakvásra, hogy szervízelni kell-e? :F )
    3D MARK 2001
    akku: 3841
    hálózat: 8947
    3D MARK 03
    akku: nem futtatam le
    hálózat: 2529

Majd mindjárt írok Super Pi eredményeket, azzal is megizzasztva a procit...

Előre is köszönöm! :)

Aktív témák