Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- hcl: Amúgy mi a terv?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Huh!
Hali mindenkinek!
Szóval megvan az T41p, és a táska... Itt nyugszik mellettem. Nehéz visszatartani az örömömet, de azért le is kopogom. Remélem nem lesz vele semmi gond.
No, de nem azért írok, hogy feleslegesen foglaljam a sávszélességet, hanem azért, mert lenne pár kérdésem. Ezek a következők:
[1] Hogyan lehet hatékonyan, de biztonságosan tisztítani a monitort, és a gépet? Van spray-es monitortisztítónk, de félek, hogy befolyik mellé valahova az a folyadék, ha ráfújok...
[2] Valamiért nem tudom a gombokról előcsalogatni a KUKACot. A Q alatt van kicsiben, de sem altgr, sem alt, sem Ctrl -el nem tudom... (Fn-el sem) /* Bocs a hülye kérdésekért, de még soha nem volt notim...
*/
[3] Ha most be van rakva az akkumlátor, akkor szabad úgy használni a gépet, hogy fel van rakva töltőre?
Igazából én mindíg konektorból használnám, soha nem akkuról, de nem szeretném, ha valami lenne vele, plusz tetszik, hogy ha véletlenül áramszünet van, akkor sem kapcsol le rögtön a gép... Szóval ha benne van az akku, akkor szabad/lehet/érdemes/biztonságos - e a konektorból való használat?
[4] Szabad úgy tölteni az akkut, hogy közben használom a gépet? És mégegszer feltéve az előző kérdést: ha már feltőltött, akkor szabad tovább úgy használni, hogy nem húzok ki a konektorból? Ez árt az akkunak?
[5] Az ugye egy természetes dolog, hogy a gép lassabban teljesít akkuról, mint ha be van dugva a konektorba?
[6] A HDD 7200 rpm-es, ezért nagyon halkan lehet hallani egy kicsi ''sivító'' hangot, amikor tölt. Ez természetes, vagy rendellenes?
[7] Ez az utolsó pont inkább véleménykérés. Ha ilyen szinten teljesít a gép, akkor az elfogadható, ugye? (Megint nem félreérteni!
Csak tudni szeretném, hogy ez az eredmény ad-e valamilyen okot gyanakvásra, hogy szervízelni kell-e?
)
3D MARK 2001
akku: 3841
hálózat: 8947
3D MARK 03
akku: nem futtatam le
hálózat: 2529
Majd mindjárt írok Super Pi eredményeket, azzal is megizzasztva a procit...
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Elektronikus zene topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- HP 250 G7 Notebook, 15,6" HD, Celeron N4020 CPU, 4GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo V110 Notebook, 15,6" HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 500GB HDD, W11, Számla, 1 év garancia ( olv
- MacBook Pro 15 Retina - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hali mindenkinek!
*/