Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Jaja, sok ilyen videót nézegettem, többek között ezért is szerettem bele a márkába. (azon túl, hogy az első és második gen első faceliftes impreza WRX STI-je "gyerekkorom" szerelmei
)
Ezért is lepett meg, hogy itt meg elvérzett ez a Forester. Amiket írsz, azzal nincs gond, hoztam már ki elsőkerekes autókat ajtó feléig érő hóból, és valszeg ezt az SG-t még azoknál is könnyebben tudnám kihintáztatni. De akkor minek adnék érte extra pénzt? Tudom-tudom, nem ennyiből áll a Subaru (imádom a boxer hangját és annak amúgy összes előnyét - egyenletes járás, alacsony súlypont -, stbstb), de akkor már inkább maradok a Legacy/OBK vonalnál. Jobban is tetszenek.
Azért ott komolyabb rendszer van alattuk, nem? Nekem valami 60-40% rémlik azoknál, nem ez a 20-80.
[link] Itt most nem tudom megnézni, de asszem ebben a videoban láttam a 4 különböző verziót.(#2548) Qru
Az elsővel én is nagyon szemezek már.
Azt az imprezát írtam én is... de az nem gázos? És talán nem is gyári.
Az utsó meg nem kombipedig az is dejó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest