Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek szerint tényleg le vagyok maradva. 2 mag? Hol? Ha másik processzorra gondolsz, az másik processz.
Egyébként az SPE-s szálazást én is lüke ötletnek tartom, 256 KB-on osztozkodni, no meg a DMA-n... Vagy nem jut elég adat az SPE-nek, vagy nincs kihasználva a számítási kapacitás. Persze fogalmam sincs, hogy alakul a sávszélesség a számítási kapacitáshoz. Ha pedig a szálakat specifikusan társítani kell egymással, hogy ki kivel legyen, akkor minek külön szálba pakolni azokat.
A rugalmatlanságot hogy érted? Ahogy én ismerem a konzolokat, mindegyik teljesen egyedi. Nagyjából nulláról kell indulni egy új konzolnál, még azonos gyártónál is. Szerintem ez a fejlődés igazi menete, nem a PC-s toldozás-foldozás. Elég idő van a hardware kiismerésére, lehetőség van az igazi finomhangolásra. A CELL szerintem semmilyen tekintetben nem lóg ki ebből a sorból, ha nem lesz méregdrága, akkor biztos siker. -
Én 2 szálról olvastam, de lehet, hogy le vagyok maradva. A lényeg, hogy nem általánosan kell ''szálazni'', hanem 2-nél több szálú programnak nincs értelme.
Szerintem nem kell ennyire szkeptikusnak lenni. Nem általános dolog készülnek rá, hanem egyedi játékok. Régen pl. az Amiga általános célokra gyengébb volt, mint egy PC, de megfelelően programozva (blitter és copper használat) lekörözte sok dologban a PC-t. Itt is ugyanez a helyzet.
Persze, hogy üzletileg ez megéri-e, az majd kiderül...
-
Ne úgy képzeld el, hogy normális multiprocessz, vagy multithread programok, hanem egy program egy PPC mag. A PPC-n futó program maga osztja ki az SPU-k részfeladatait. Az SPU-k inkább koprocesszorok, mint sem egyenrangú processzorok. Nem hiszem, hogy a többszálúság járható út egy ilyen architektúránál, kivéve, ha a szálak összesen max. annyi SPU-t használnak, amennyi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest