Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Én sem értem a szükségességét, főleg hogy erősen korhatáros a játék. Aki elmúlt 18 éves (illetve akörül van), szerintem azt már nagyon nem fogja meglepni egy formásabb női test.
Legalábbis már az én középiskolás éveimben is eléggé érdekes dolgok mentek az osztálytársaim között, pedig akkor még az internet csak kezdett kibontakozni, nem volt annyira durva és a szemek elé kitéve minden, mint manapság.
Emellett még brutalitás is van a játékban szép számmal... nem is értem, hogy ezek után ilyen gagyi cenzúrára mi szükség volt.
Ezzel megint az a bajom, hogy ez már megint nem egy az egyben az lett, amit eredetileg a készítők akartak. Legalábbis a NIKKE után ez eléggé furcsa így. Ennyit a művészi szabadságról és alkotásról.
De legalább Eve karakterét nem rondították (még) el és a játék is egész jól sikerült. És akadnak még dögös szerkók a játékban így is. Ritkaság ez is manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest