Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
http://hardverapro.hu/apro/steam_jatek_35_euro_ertekben_8500ft-ert
Attól függ mennyire vesszük cserének, 10500Ft értékben Steam játék 8500Ft-ért.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Egy Thief Steam kulcsot cserélnék egy tetszőleges CS:GO vagy TF2 kulcsra.
Ha érdekel dobj privit.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #18614 üzenetére
Jegelve jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
4 játék egy tetszőleges ( TF2, Dota2, CS:GO ) kulcsért ha érdekel valakit.
Half Life 2 Episode One
Alan Wake American Nightmare
The Fall
Giana Sister: Twisted DreamsDobj privit ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #18678 üzenetére
Nem keltek még el.
-
laceszgamer
addikt
válasz KronoszOlen #18688 üzenetére
Jó hogy írtál, elfelejtettem volna kiírni, hogy tárgytalan, mert elkeltek.
-
laceszgamer
addikt
Nem kopasztás a cél, így együtt azért kicsit jobb szerintem, egyenként nem érnek sokat, de így egyben azért az is sokkal jobban jár aki veszi.
Bonuszként kiderült, hogy a kulcs az EP1 mellett az EP2-t is tartalmazta, amiről én se tudtam, szóval akié lett annak és nekem is meglepi colt mikor mondta.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Adam15HUN #18873 üzenetére
https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new-order-steam-cd-key-global.html
1500 csak, első eladó nem lehet olyan rossz 900.000 üzlet mellett 99% pozitiv.
-
-
laceszgamer
addikt
Microids-es mókából Robin Hood nincs valakinek felesbe? Van pár ilyen hasonló kategóriás játékom cserére.
Gondoltam jó volna egyet nosztalgiázni, csak még véletlen sem sikerül összehozni Microids nál.
-
laceszgamer
addikt
-
-
-
laceszgamer
addikt
Új Star Wars Humble Bundle-ból-ból a következő 3 játék érdekelne: A két KotOR és az Empire at War Gold
Ha valakinek nem kéne, esetleg a régebbi bundleból tudok ajánlani érte Far Cry 3-at és Blood Dragont, illetve Raymant-t is.
Emellett van egy Batman Arkham City Goty is.
Iletve rengeteg egyéb apró játék, kék, kérésre listázom.
Érdeklődni priviben.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #19202 üzenetére
Még mindig keresek, akár több játék is egyért.
-
laceszgamer
addikt
SW téma megoldódott.
Monthly bundle-ból ha valakinek a This War of mine nem kéne, cserélnék szívesen.
Nagyobb címek amik vannak, akár több is érte:
Far Cry 3 és a Blood Dragon
Rayman Origins
Batman Arkham City Goty
LEGO SW Complete SagaMeg egy rakat kisebb játék, kérésre küldök listát.
-
laceszgamer
addikt
válasz Anonymusxx #19218 üzenetére
When you subscribe, you'll immediately receive South Park: The Stick of Truth and This War of Mine with more to come and enjoy 10% off in the Humble Store!
Ez alapján már most megkapják őket az emberek, a többit pedig később.
-
laceszgamer
addikt
Totál véletlen nincs valakinek egy Prey kulcs Steamre cserélni?
Új Doom után kis nosztalgiára gondoltam, Quake 4 már épp fenn van, de valahogy előjött hogy létezik egy prey nevű game is ami valamelyest kapcsolódik a dolgokhoz.
-
laceszgamer
addikt
válasz genndy #19473 üzenetére
G2A-t nézegettem még, egyetlen eladó van kicsit drágán, de ha más nem lesz, akkor lesz az. Ha már játszok vele akkor eredetivel akarok, torrent ilyesmi nem játszik.
Ennyiben gondoltam én is a kapcsolatot, a motorja miatt, Doom 3, Quake 4 és a Prey ilyen téren nálam egy kalapban van.
-
laceszgamer
addikt
válasz BioNiCMaN #19475 üzenetére
Hát nem két nap volt mire elkészült.
Én is szerettem, sajnálom is hogy nem lett folytatása, nem volt benne semmi extra, de a hangulata megvolt neki nagyon.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Taktikuska #19565 üzenetére
Sokat alapvetően nem ér, épp mert meárt sokszor és nagy mértékben volt leárazva, rengeteg készlet van belőle sellereknél is.
-
laceszgamer
addikt
válasz Taktikuska #19568 üzenetére
Kérdés miylen hosszú távban gondolkozol. Ilyenkor sale után még rengeteg ember tesz így, mármint hogy pakol készletre dolgokat.
Betárazni amúgy oylat éri meg ami jó értékeléseket kapott, de nincs gyakran éeárazva, vagy épp elég új. 20 euro most az MGS 5 is, bár ott az alapár is csak 30 ugye. De a Doom is lement 35-re pl.
-
laceszgamer
addikt
válasz maddionmax #19595 üzenetére
Tegnap este írtad volna ki. Akkor tettem fel a maradékot marketre, ha már úgy is eltűnnek ma.
-
laceszgamer
addikt
válasz SpongyaBob #19597 üzenetére
7 kor van vége, de a reset is 7 kor volt, szóval igen, már nem lesz több card.
-
laceszgamer
addikt
válasz Mr.Csizmás #19599 üzenetére
Az jó kérdés hogy ennek mi értelme volt így. Én tuti hagytam volna Valve helyében még egy hétig vagy legalább pár napig eladhatóvá a cardokat, még tuti lett volna piaci mozgás, ami csak bevétel nekik is...
Max felmentek volna kicsit az árak, de azzal se hiszem h sok gond lett volna.
-
laceszgamer
addikt
Duke Nukem Forevert keresek, esetleg Spec Ops the Line-t.
Priviben küldök csere lsitát.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Mr.Csizmás #19632 üzenetére
Ha nincs cserére akkor az lesz, csak már így is van egy rakat cserélendő játékom, gondoltam először megpróbálom hátha valakinek van feles.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #19631 üzenetére
Tárgytalan.
-
laceszgamer
addikt
Tudom nem sok esély van rá, h legyen v kinek, de Quake 4 Steam kulcsot keresek.
-
laceszgamer
addikt
Nekem a Prey-t sikerült nemrég, pedig elvileg az még nehezebb, mert már nem is kapható sehol, csak ami fent maradt kulcsok, Steam-ban store oldala sincs.
Gondoltam hátha a Quake 4 is összejön, jó lenne nosztalgiázni.
-
laceszgamer
addikt
Ha más nincs akkor veszek én is egyet, csak gondoltam írok ide, hátha van valakinek elfekvő, pár napig a Prey-el elvagyok úgy is.
Nem is tudom mért lett annyira elfeledett játék, pedig elég jól sikerült amúgy.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Balesz1899 #19913 üzenetére
Lehet hétvégén beszerzem én is, ennyit bőven megér.
-
laceszgamer
addikt
Decemberi Gamestarból egy Serious Sam BFE-t cserélnék.
Ami érdekelnek főleg az valamelyik Dark Souls, esetleg a Pillars of Eternity.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz deathlord20 #19953 üzenetére
Hali
Train Simulator 2016 érdekelneBár komolyabb címem csak a Serious Sam 3 van, meg egy rakat kissebb játék.
-
laceszgamer
addikt
Ryse engem is érdekelne, komolyabb cím egy Serious Sam BFE, Risen 3, Sniper: Ghost warrior 2, Mortal Kombat: Komplete Edition illetve egy zsákra való apróbb játék.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Steam Summer Sale alatt keresnék ETS 2 DLC-ket, elsősorban az országokat, illetve különféle utánfutókat adó DLC-k érdekelnének.
Cserébe lenne körülbelül 100 különféle apró játékom, akár 10-20+ darab is egy DLC-ért.
De majd Summer Sale alatt volna aktuális.
Listát privátban küldök, nem akarom széthúzni vele a forumot, ha érdekel komment itt vagy PM.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #20777 üzenetére
Közben a Heavy Cargo pack meglett.
Ami még érdekelne:
Special Transport
Italia
Scandinavia
Viva la FranceDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #20783 üzenetére
Egyedül az Italia maradt még amire szükségem volna, van körülbelül még 70-80 darab apró játék, ha valakii cserélne egy Italia DLC-t annyit választhatt amennyit nem szégyell.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #20788 üzenetére
Szintén továbbra is ETS 2 Italia DLC-t keresek, a rakat kis apró játék mellé egy Fallout 3 kulcsot is fel tudok ajánlani, vagy akár egybe mindent.
-
laceszgamer
addikt
Még mindig ETS 2 Italy DLC-t keresnék, amik lennének érte akár mind egybe, legtöbbje apróság de cserealapnak vagy iylesminek biztos jó, bár elhet vanak köztük jobb darabok is
Fallout 3
Biology Battle
Blood of Old 2DB
Bloop 2DB
Car Mechanics Simulator 2014
Commander: Conquest of the Americas Gold 4DB
Dead Bits 2DB
Divekick
Earth 2150 2DB
Earth 2160
Enclave
Gun Metal 2DB
Hyper Fighters 3DB
Incoming Forces 2DB
Ionball 2 Ionstorm
Jet Racing Extreme:
Knightshift 3DB
Knights and Merchants 5DB
Kraven Manor 3DB
Larva Mortus 2DB
Locked-in Syndrome 3DB
Melissa K and the Heart of Gold Collectors Edition
Memories of a Vagabond
Millie
Nanooborg 2DB
Out There Somewhere
Pirates of the Black Cove Gold 6DB
Planets Under Attack
Platypus II
Pressure 8DB
Princess.Loot.Pixel.Again 5DB
Realms Of The Haunting 2DB
Russian Horror Story
Septerra Core 2DB
Shattered Heaven 2DB
Shut Up And Dig 3DB
Soulbringer
Space Trader Merchant Marine
Stigmat
Syberia 1
Terra Incognita - Chapter One: The Descendant
Tinboy
Two Worlds Game of the Year Edition 2DB
Two Worlds 2 5DB
Villagers and Heroes: Hero of Stronghold DLC
Wishmaster 6DB
Woodle Tree Adventures
X-Blades 4DBDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz mistvan #20848 üzenetére
Hali.
Mass Effect 2 és esetleg Sleeping Dogs érdekelne ha úgy van, adok egy listát is, igazából nem csak 1-1 cserére gondoltam, hanem ha gondolod válassz amenyi jól esik
Lords of the Fallen: Digital Deluxe Edition
Dungeons II
The Whispered World Special EditionBiology Battle
Blood of Old 2DB
Bloop 2DB
Car Mechanics Simulator 2014
Commander: Conquest of the Americas Gold 4DB
Dead Bits 2DB
Divekick
Earth 2150 2DB
Earth 2160
Enclave
Gun Metal 2DB
Hyper Fighters 3DB
Incoming Forces 2DB
Ionball 2 Ionstorm
Jet Racing Extreme:
Knightshift 3DB
Knights and Merchants 5DB
Kraven Manor 3DB
Larva Mortus 2DB
Locked-in Syndrome 3DB
Melissa K and the Heart of Gold Collectors Edition
Memories of a Vagabond
Millie
Nanooborg 2DB
Out There Somewhere
Pirates of the Black Cove Gold 6DB
Planets Under Attack
Platypus II
Pressure 8DB
Princess.Loot.Pixel.Again 5DB
Realms Of The Haunting 2DB
Russian Horror Story
Septerra Core 2DB
Shattered Heaven 2DB
Shut Up And Dig 3DB
Soulbringer
Space Trader Merchant Marine
Stigmat
Syberia 1
Terra Incognita - Chapter One: The Descendant
Tinboy
Two Worlds Game of the Year Edition 2DB
Two Worlds 2 5DB
Villagers and Heroes: Hero of Stronghold DLC
Wishmaster 6DB
Woodle Tree Adventures
X-Blades 4DBDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #20849 üzenetére
Deus Ex Mankind Divided vagy ETS 2 Italy DLC-t keresek, cserébe a lentebb linkelt játékok közül tetszőleges mennyiséget adnék. Privi ha volna volna valamelyik.
-
laceszgamer
addikt
Ha valakinek akad még, engem is érdekelne ha úgy van, nagyon angy cimeim nekem sincsenek, de privi aztán küldök listát
Ja a Division-re gondoltam fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
ATS DLC-ket keresek, cserébe kisebb-nagyobb játékok, akár több, listáért privi.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #21113 üzenetére
Még Heavy Cargo Packet keresek, 1.49Euro msot akciósan, cserébe többek között:
This War is Mine
Ultra Street Fighter 4
Lost Planet 3Meg egy rakat apróbb cím.
-
laceszgamer
addikt
Deus Ex: Mankind Divided ill Bulletstorm Full Clip Editiont keresek cserére.
Cserébe egy csokor apróbb játék van, mivel legtöbbje olcsóbb kategóriás így tényleg szó szerint akár egy csokorral.
-
laceszgamer
addikt
NFS The Run Origin kulcsa nincs valakinek elfekvőben csereberére? Ha jól rémlik mintha lett volna már bundle ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest