- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Megnéztem a filmet (sg), és megjött a kedvem a sorozathoz (sg-01).
Kb. két éve ugyanez volt... Nos az elkövetkezendő hetekben nem fogok unatkozni.
-
RootRulez
félisten
Na... Úgy fest, pont jókor lestem be a topikba...
A bejátszásokat meglesve még érdekes is lesz, de legalább nem minden a hajón fog történni...
-
RootRulez
félisten
Múltkor néztem egy filmet és Rush doki volt benne
Bérgyilkosok viadala a címe... Csak megjegyeztem
Csiborbogár az egyiket eleve úgy tudtam megszerezni, hogy a felírat már bele volt égetve a másikhoz pedig volt felírat...
-
RootRulez
félisten
válasz
Csiborbogár #2979 üzenetére
Még nem találkoztam velük magyarul
-
RootRulez
félisten
válasz
Viktor77 #2977 üzenetére
Lehet csak kevés volt hozzá ez a 10 rész, az Atlantis sem volt a szívem csücske az elején... Nem is tudom hány részen keresztül kellett kellemesebbnél kellemesebbeket csalódni McKay-ben, mire beláttam, hogy nem az a tuskó félnótás, akit a SG1-ből megismertünk. És már ezek után együtt tudtam vele érezni, érdekelt...
mod:
És ez az első részekre hangsúlyozottan igaz, sztem a készítők is tudták, hogy nem egy szimpatikus emberke a nézőknek az "új Carter" -
RootRulez
félisten
Na kivégeztem az első 10 rész ebből a Universe-ből, de nem adja annyira...
Lehet még csak rá kell állnom, nehéz volt megszoknom SG-1 végéről, O'Neill hiányát. Az Atlantis elejekor is utáltam a sorozatot, de csak meg szerettem. Lehet ez is jobb lesz eccercsak...mod:
Megszereztem az SG-1 10. évad utáni két filmjét a Stargate Continuum-ot és Az igazság ládáját. Nem tudom mennyire keverjem meg magam velük, de mivel nincs mit nézni, csak nekik esek -
RootRulez
félisten
Eddig sose hatott meg, de múltkorában megnéztem a Curt Russeles filmet és megjött a kedvem, hát megszereztem az egész SG-1 sorozatot. Ez a sorozat azok közé tartozik, amik lekörözik az alapjául szolgáló filmeket, valljuk be ez manapság nem igen jellemző. Egy hónap alatt elfogyasztottam 8 évadot, most emésztem, hogy ezek után nélkülöznöm kell Meggájvert. Illetve talán mégse, de nem látok rá sok esélyt, hogy visszatérjen, max részekre
Aki még nem nézte meg, csak ajánlani tudom, nem kell hozzá Sci-Fi funnak lenni, annál többet nyújt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest