- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
adjatok 4x14-hez feliratot!!!!!!! pls!!!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sőt, a többi csk csapat csak arra jó, hogy mentsék a CSK1 hátsóját. De ez azért van így, mert ugye a színészeknek gázsi kell. Ha csak 3-4 CSK csapat dolgait forgatják, akkor jelentősen növekszik a forgatás ára... Pedig az lenne az igazi.
SPOILER (Miért éppen spoiler? Lehetne lökhárító is)
ZPM lopás meg annyira nem lett volna egyszerű, emlékeim szerint a lesugárzás nem megy pajzson keresztűl, azt meg csata közben leengedni, főleg h. nem tudták pontossan mi és mikor fog történni a replimasszával. -
Khaal
őstag
Nekem egy kicsit furcsa azért, hogy kb. 10 év alatt az emberi faj összesen egy csillagkapu és néhány kisebb csapat gyalogos katona segítségével lényegében a galaxis egyik vezető hatalma lett, mondjuk persze ez sci-fi.
Kezdetben ugye voltak a goauldok, öröklődő tudással, szuperfejlett technológiával, óriási seregekkel, de mindez semmit se segített az emberi találékonyság ellen. Akkor kitalálták a replikátorokat, de azok se tudtak olyat mutatni amivel sikerült volna fennmaradniuk az emberekkel szemben (na jó itt már kaptunk segítséget az asgardoktól, meg persze ott az Ősök tudása is). Tovább már nem is folytatom, mert néhány csk csapat bármilyen idegen fenyegetést le tud rendezni, legyen az félig felemelkedett lény, óriás bolygópusztító űrhajó, elpusztíthatalan emberformájú replikátor...stb.Véleményem szerint az SG-1-et a 8. évaddal be kellet volna fejezni ahogy eredetileg tervezték, nekem az Ori már egy kicsit túl sok volt.
SPOILER
Az Atlantis legutóbbi részét is le lehetett volna rendezni pár perc alatt, ha éppen ott lett volna az egyik űrhajó a bolygó körül. A replikátor bolygóról miért nem nyúltak le pár zpm-et, ha már ott jártak? Nem került volna túl sok fáradtságba, lesugároznak pár csapatot aztán kész.
-
válasz
D347HBR1NG3R #1894 üzenetére
A magyar megfelelője a valóban hangsúlyozva egész aranyos volt. Nagy részét mondjuk angolul láttam, mivel nem bírtam kivárni a magyar szinkront
(Talán a 4. évadnál előztem be a szinkront)
Tényleg az eredeti SGből létezik HD kiadás?
Arni: Volt annál rosszabb is. Az legalább látványos volt
-
Armahun
addikt
válasz
CPT.Pirk #1892 üzenetére
Ez azért van, mert nem fizetik meg az igazi szinkronszínészeket! Hanem elkapják szinte az utcáról az embereket.
Az a cél, hogy minnél olcsóbban , gyorsan összeütni valamit.
Ha jól emlékszem tavaly nyár környékén volt napirenden ez a kérdés a Petőfin.
Az ott nyilatkozók elmondása szerint igen rosz a helyzet szinkron terén.
SPOILER
Szerintem a legnagyobb melléfogás az volt, mikor az egyik hajóval álltak a napkitörés útjába, hogy ne pusztitsa el a várost
-
D347HBR1NG3R
tag
Én az Sg-1-t is eredeti hanggal néztem, és ha elkezdem az Atlantist azt is azzal fogom. A sorozatokban jobban szeretem az eredeti hangot, mert egyrész más a feelingje, másrészt hátha ragad is rám vmi angolból.
Na meg nem beszélve arról, hogy elképzelni is szörnyű pl. az SG-1-t Indeed nélkül.
Most nézem, hogy még az idézetem is ideillik.
-
-
válasz
D347HBR1NG3R #1890 üzenetére
Spoiler lesz, amit írok:
Más, az elején (első évadban) teljesen elszigetelt a story, aztán később lesz pár közös rész is, illetve a 4. évadtól ( megszűnt az SG-1) már Carter is az SG-A része. Továbbá más a történetek bemutatása (még az évadok között is van különbség, mivel időközben rendezőt cseréltek, ha jól emlékszem), de szerintem aki az SG-1et szerette, annak az SG-A is tetszeni fog. Egyetlen fontos dolog van: csak angol hanggal szabad nézni, a magyar szinkron az gagyira sikerült.
-
D347HBR1NG3R
tag
SG-1-t Kétszer néztem végig, sztem nagyon jó sorozat
.
Az SG:A-t még nem láttam, az milyen? Szerintetek jobb vagy rosszabb, mint az SG-1? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az üvegek törésállóságán izgultok? Az mekkora már, hogy bárhova mennek, mindenhol perfektül beszélnek angolul.
-
Attól, amiért egy normál üvegpohár eltörik, ha fagyasztott tejet teszel bele
SP:
4x01ben egy perc alatt összehúzta a pajzsot, azaz, szinte azonnal leesett a hőmérséklet. (Nem kicsit, nagyon
) De igazából, mint mondtam, ez már csak piszkálódás. Nem ez volt a legnagyobb "bug" az SGAban eddig.
Khaal
SP:
Azt suttogják, hogy az 5. évadban lesz 2 új faj. (Az 1ik lehetne az pl, amelyik anno feltűnt a Grace című részbe (SG-1 valamelyik része, amikor a nebulába meenekültek)) Bármikor kaphatnak egy olyan pajzsot, amire nem hatnak az asgard sugarak sem, illetve nekik lehet olyan fegyverük, amik lekapják a Tauri hajók pajzsát. És akkor ott vagyunk, hogy van egy Atlantiszunk, és még mindig nincsen 3 ZPMünk
-
Khaal
őstag
SPOILER
Én úgy érzem kezd elmenni a sorozat olyan irányba ahol már nehezen lehet újat mutatni.
Az SG-1-ben a jaffak úgy lettek bemutatva mint kifinomult harcosok akik születésüktől kezdve erre készültek (a filmben szinte legyőzhetetlenek voltak), ennek ellenére az utolsó évadokra már egy csk osztag is tízesével pusztította őket.
Az Ősök is a kezdeti szuperfejlett tudású lényekhez képest nagyon lealacsonyodtak.
Érdekes, hogy egy űrutazásra is képes városban hokedlivel kitörhető ablakok vannak (holott ez egy mai felhőkarcolón is elég fura lenne szerintem).
Szerintem túlságosan erős lett az emberi faj, transzporter, óriás űrhajók, pajzsok, sugárfegyverek...stb. -
SPOILER
Anno repkedte 4x01, meg talán a 4x02ben is, csak a toronyon volt pajzs, a többin nem. Igaz, hogy nem mentek ki űrrha nélkül, de nem is robbantak szét az üvegek az egész városban.
Jó mondjuk ez kukacoskodás a részemről. Szeretem ezt a sorozatot, de annak ellenére, hogy 14(?) éve kezdték, ahhoz képest még mindig van benne jópár baki. Azért figyelhetnének jobban is
-
-
ngabor2
nagyúr
valaki ért csehül? kiváncsi lennék, hogy Zelenka mit motyogott
sejtem, de azért kiváncsi lennék rá.
SPOILER
azért érdekes, hogy kb. 3m-ről fejre/nyakra esik, aztán felpattan és molyol... vajon miért nem lábbal előre kúszott le?
-
Arnold2
őstag
Egész jó kis rész volt.
Ronan:
("-What?" "-Nothing.")
McKay:(Szerintem nagy hibát követett el)
-
válasz
raczger #1867 üzenetére
Angol felirat már van, ha az segít
Egyébként ezen az évadon szerintem látszik, hogy még nem igazán tudták eldönteni, hogy később mi lesz a történeti szál, bár...
SPOILER!
..ha jól olvastam, akkor az 5. évadra már beterveztek +1 fajt a jó és a rossz oldalra is. Nem mondom, hogy nem látványosak a részek, de a fő történeti szálat eddig még nem vitték előre jelentősen. A "beam-weapon"okról meg annyit, hogy ez még mindig jobbik megoldás volt. (Életben hagyni a kis szürkéket sokkal több problémát okozott volna). Így rá lehet fogni, hogy nincs elég energia használni, vagy elromlott, nem értik a technológiát, nem pontos a fordítás, meg nem fordították le stb, stb...
Nagykékfőnök: Legalább elvarrtak, pontosabban megmagyaráztak egy aprócska történetet benne
-
raczger
őstag
még nincs 4x13 felirat
egyébként szerintem eddig ez a pár rész egész jó színvonalú volt, szerintetek? -
ngabor2
nagyúr
nekem speciel nem tartozott a kiemelkedő részek közé a 12-es.
-
Arnold2
őstag
Azt hiszem csak ismételni tudom magam:
Micsoda rész volt, micsoda rész!!
Volt itt minden hölgyeim és uraim. S a fordulat a végén..c c c cEgymás után két ilyen ütős rész...
-
diegho
nagyúr
tegnap reggel megnéztem 12.-et, az is jó lett. érdekesen bonyolódnak a dolgok, jó lesz az évad második fele.
-
tomazin
veterán
még nem volt olyan rész,amit a szükséges 40 perc helyett 80percig néztem volna....itt az uborkaszezon,nincs semmilyen sorozat,és erre egy ilyen csemege....hát hála a készítőknek
éljen atl 4x11!kérdés:a truth of ark az lesz moziban vagy csak dvdn nyomják ki?
-
diegho
nagyúr
pár napja megnéztem a 11-es részt, már minden reményem elveszett itt a 4. évadban, hogy csinálnak egy akciódús részt, erre tessék. írjunk nekik petíciót hogy minden 2. rész ilyen legyen, a többi lehet szimplán röhögcsélős is. jah és a vándorlók közül a csaj is többet szerepelhetne
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Talán SPOILER még egyeseknek.
Atlantis 11. rész érdekes véget ért, erre nem számítottam. Szerintetek a 10. részt túl élték a replikált Weird-ék? Szerintem simán, mert a rendes replikátorok nem foglalkoztak a gyors gyógyulással, csak belelőttek az ezredesbe, aztán elmentek... Most meg feltűnik megint Weird, sőt később még a régi doki is...
-
ngabor2
nagyúr
valakinek megvan a tűzpróba c sg1 könyv? az enyémből 1 lap hiányzik... pont egy érdekes résznél. jelenleg nem tudom, hogy kinél kellene "reklamálni" ezügyben.
-
ngabor2
nagyúr
SPOILER!
felirat nélkül is nagyrészt érthető volt ez a rész is, bár a felirat valszeg pár részt finomítani fog. de ahogy a végén bözsi feltűnt... csúnya dógok lesznek még itt...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem igen jó lett az Igazság ládája.
Akinek nem megy a lejátszás, pucolja le a gépről az összes codeket, tegye fel az ffdshowt, ac3filtert, meg a mediaplayer calssic 6.4-et, és hiba nélkül lejátsza a filmet. -
deedee
őstag
most megyek nézni a The Ark of Truth-t....
Nagyon kíváncsi vagyok az Ori szál elnyisszantására....bár gondolom nagy meglepi nem lesz,ismét megmenekül a Föld....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az oldal alján egy nem hivatalos trailer az Ark of thruthból: [link]
-
tomazin
veterán
en inkabb nem neztem meg az ark of truthot..úgy vagyok vele,hogy ha már ennyit vártam akkor bizony tudok még várni egy picit,és kifizetem én majd a mozit is hadd csöpögjön a nyálam
(tesóm,meg szobatársam el volt tőle ájulva) -
God Vazzeg
veterán
Én is szeretem a csillagkaput, mint mindent, ami sci-fi
-
Arnold2
őstag
Szombaton jelenik meg számítógépre a 11. rész. Utána hetente kapjuk szeretett sorozatunk következő részeit.
-
lord_m
senior tag
válasz
Winner_hun #1827 üzenetére
azóta sikerált megnéznem, de köszi, ezt a lejátszót eddig nem ismertem
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Én is leszedtem a Stargate.The.Ark.Of.Truth.2008.Screener.x264.Rencode verziót, de nemigazán tudom normálisan lejátszani semmivel...Vlc, media Classic...
kell vmi spec kodek ehhez?
köszi
-
ngabor2
nagyúr
no, megnéztem felirattal is. nem sok újat adott, de volt 1-2 értelmezett rész. nomeg van egy pár dolog, ami kicsit homályos maradt, de valszeg ezt már nem is fogjuk megtudni. jó cucc, a hiányzó visual effectek ellenére.
-
Hujikolp
őstag
válasz
ngabor2 #1819 üzenetére
te is könnyen modolod a sajátod...
Cicmax-nál a felirat elérhető a Stargate.The.Ark.Of.Truth.2008.Screener.x264.Rencode.srt csak lenne zip-ben
-
Hujikolp
őstag
07.12.24 Szolgálati közlemény:
A Stargate - Ark of Thruth DVD film fordítása megkezdve. Várható befejezés 26. este, de ez nem 100%, mert a karácsony azért karácsony. -
-
Arnold2
őstag
ŰŰŰŰŰ baszki,ha megvan rá a lehetőségetek akkor nézzétek meg a "The Ark of Truth" című SG filmet.Ez az a film ami lezárja az Ori szálat. S még milyen jól zárja azt le. Van ebbe minden,de egy büdös betűt nem írok le,mert megköveznétek. Nagyon izgi,nekem bejött.Igaz a CGI csak kezdetleges stádiumban van,de tökre nem zavaró.
Hajrá, hajrá nyomás megszerezni!! -
ngabor2
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1812 üzenetére
a rendelési oldal alapján mind a 4 könyvet más írta.
12.19: meg is jöttek a könyvek. asszem hamarosan nekikezdek az egyiknek.
-
ngabor2
nagyúr
megrendeltem 4 SG könyvet. most akciós, 20%-kal olcsóbb, ráadásul ha 3-t, vagy többet rendelek, akkor nincs pk se.
-
dzsoni
senior tag
minek sír mindenki felirat után, nem értem...
felirat nélkül kell nézni aztán nincs probléma
-
ALI_G
veterán
most pénteken volt leadva rész?
csak mert egy listán azt láttam, hogy múlthéten nem volt. -
Hujikolp
őstag
-
bolvar
senior tag
válasz
ngabor2 #1800 üzenetére
jah nemtudom mikor láttam utoljára
alig bírom ki hogy lemenyen a 4 évad és ledaráljam egybe
csak kár hogy a dokit kinyírták
nemkellett volna szerintem a backetet(nemtudom jólírom-e
)mellékvágányra tenni
szimpatikus volt nekem.de remélem nem csak 6 évados lesz mert olvasgattam és úgyemlékszem valaki mintha ezt írta volna
10 évadot simán elviselnék ebből is
-
hanee
senior tag
Én úgy lettem "fan", hogy párom szerette és nézte, és megvolt neki az összes DVD-re kiírva. Amikor terhes voltam, egy idő után itthon kellett maradnom, mert porckorong sérvem volt. És volt két hetem, amikor az ágyból is alig bírtam kikelni, mert becsípődött valami.. akkor egyhuzamban végignéztem kb. az első 3 évadot.. és azóta is oda vagyok érte, az egyik kedvenc sorozatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest