Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Koszi, ezek mar hasznalhato infok, lehet nem az en jatekom lesz, es inkabb visszaterek az Outer Worldshoz. En kampanyhivo vagyok, nincs se ido se kedv tiz-szaz orakat kalandozni/felfedezgetni a random generalt dolgokat es epiteni az urszocializmust. Meg par orat adok neki, de igy konnyebb szivvel engedem el, nem jott be nem jott be, halistennek nem csengettem ki egy huszast erte. btw game passosoknak, a szinten nemreg kijott sea of stars hozza amit ranezesre remel tole az ember
-
maross
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Nalam is nevetseges mit muvel, ez a 10-20 masodpercenkent 5 masodpercre beakadas kikeszit. Birtam egy orat kb, most uninstallalom, es megprobalom ssd-re feltenni, csak macera volt annyi helyet felszabaditani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest