- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ugyanaz az "out of range".
Rendszer hiba lesz ez. Mintha a video megjelenítéssel lenne gondja. A háttérből hallani a hangokat, kép meg nyista.
Más játékoknak semmi gondja, a Diablo 3 is fut rendesen. UPlayon Steamen is indítottam játékokat. Csak a szülinapi ajándék gechuncutkodik!

-
faragojof
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Megpróbáltam.

Monitorcsere következik. -
Gery9112
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nap híre eddig köszi
-
jokeph
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Zsíírrr.

-
JSaN
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ohhh jeeee ennyi, tudtam hogy marad a klaszikus sc1 grafika nem kell ide sc2motor.

Alig varom hogy ujra jatszam a kampanyt, remelem az atvezetok is igy vannak fel tuningolva. -
Klemice
senior tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
köszönjük szépen!!

-
h.adam.92
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
A versenyek még tartják a játékot, de még így is jóval több casual player van, aki az arcade módot tolja.
Szerintem nem kéne még így is lehúzni a maradék bagázst. A skin-eket ugyan úgy szintekkel kellene feloldani, mint a régebbieket is. Vagy achievment-ekhez kötni. De sajnos ez már régen nem a community megtartásáról szól, hanem a pénzről...
-
rolii92i
tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszi,ezekben reménykedtem én is

Szerk,még egy kérdés: Az accountommal mi lesz?Új jár az aktiváló kódhoz vagy megmarad a régi? -
törölt tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
TL oldalát általában heti egyszer meglesem és egyszer sem írtak olyat, hogy egy profi az sh miatt hagyta volna ott a játékot és akárhogy nézem az idei statisztikák (twitch blog nézettség, fenti linken győztes arányok) is mást mutatnak.
akik tavaly és tavalyelőtt is meghatározó személyek voltak a játékban, TaeJa és MC kivételével még mindig aktívak, szóval erre se nagyon lehet kenni.én leírtam, hogy mit tapasztaltam mint néző. pont egyik nap került elő redditen a hs szekcióban is ez az egész téma, másik topicban van rá hivatkozó link (Lothar által indított threadben van ha jól emlékszem).
abban viszont egyetértünk, hogy a wcs rendszer keveredése és amiatt a hígulás tényleg nem volt a legjobb ötlet.

-
JSaN
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Igy van, nincs mailezes, Egyszer csak megjelenik az accon es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanaz az "out of range".