- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
BinLaden
üzenetére
Átmentem a problémával a Router gondok topicba, hátha ott tudnak segíteni.
-
nem_tom
őstag
válasz
BinLaden
üzenetére
Az a baj, hogy én egyszerre csak egy felé tudok koncentrálni így a felderítés számomra csak Zergekkel lehetséges. Szét küldöm az overlord-okat oszt fel van derítve.

Az a baj, hogy valahányszor csináltam szervert, soha nem csatlakozott be senki. Nem értem miért, abba sem vagyok biztos, hogy látják e egyáltalán.
Annyira nem megy nekem ez a játék, most inkább elmentem Stronghold Crusader-ezni egy kicsit. De majd akkor este még felnézek.

Én 4th néven szoktam fent lenni a D- csatornán. De majd lecsekkolom ezt az ophun-t.

-
nem_tom
őstag
válasz
BinLaden
üzenetére
Azt vágom, hogy a profik gyorsbillentyűket használnak. Néztem koreai SC bajnokságokat.

Amúgy mi az a "macro" és "micro"?Plusz felmerült egy kis gond. Nem tudom elindítani ezt a vacakot. Mindent megcsináltam, amit az oldalon írtak, mindent letöltöttem és ez fogad mikor indítanám a cucmákot.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest