Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
[Spoiler] (Hova lett a spoiler gomb?)
Nekem kurvára tetszett, bár volt amit már kicsit unalmasnak találtam. Pl. gyakorlatilag egy 3. halálcsillag, ami uyúgye még nagyobb, amit ugye megint fel kell robbantani és mivel mással, mint x-wingekkel. Valamint kicsit fura volt, hogy Rey csak úgy a semmiből használni kezdi az erőt és kapásból "elmefenyíti" Kylo-t, szintén ez fénykarddal, először fogja a kezében, de legyőzni párbajban.
De ezek eltörpülnek amellett, hogy 32év után végre normálsnak nevezhető sw filmet kaptunk. Szerintem. Mikor újra megláttam az karaktereket újra, libabőr lettem. Ugyanez az első mp-től fogva, jó volt újra látni, hallani az introt.
-
muad_dib
tag
Igen, a Star Wars 3 topicban ''kifejtettem'' erkezes utan, mar amennyire meg tudtam szolalni...
Egyszeruen teljes lett a Saga.... Nagyon jo lett, kicsit megboritott lelkileg ahogy kell, anuluval bamultunk bele egymas buta konnyes arcaba, es nem tudtunk kinyogni egy ertelmes szot sem... persze lehet h ez a fanatikussag mellekhatasa...
Ja, aki jol ert angolul, vagy tud feliratot olvasni es nem zavarja film nezes kozben, az hagyja ki a szinkronos vetitest. A hangok egyszeruen nevetsegesek... persze hozza lehet szokni viszonylag hamar, de az elso nehany perc maga a pokol....
A tobbirol nem beszelek, mert nem tudok, es nem is akarok spoilerkedni. Egy biztos, vasarnap ujra megnezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tempest Rising teszt
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest