Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #8270 üzenetére
Jogos.Elnéztem az impulse skillt,lehet átskillezek megint.Bétát is meggpróbálom újra majd,habár a pontos mechanizmusát nemismerem,csak szó fórumon olvastam,hogy tac team semlegesíti.A weapon energym így is maxon van szinte mindíg,de még azt is megpróbálom.Traiteket még át kell néznem.Meg a skilltábámat is otthon,hátha csak skillplannerbe vittem fel hibásan a pontokat,csak fejböl csináltam az egészet.
Cutting Beam,miért is olyan jó az?Miért nem egy turret inkább?Amúgy tervbe van egy full biofegyveres build is csak még markolat gyűjtoök tac consolokra,distuptoros nincs.A torp kell a turret barragehoz-vszleg nem jól írtam le-jókis dmgt lehet vele bevinni.Azért egy dolgot leszűrtem tegnap,ezzel a skillezéssel még elachi fegyókkal is nehezen szedtek szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest