Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Efanatica

tag

válasz Plata #23229 üzenetére

amit én csinálgatok az hogy minden karim lenn van egy bas-en és ott eldüldöm a doffokat és az admiralty-t. De bónuszom nincs semivel és nem hoznak sokat. Hozzáteszem doffok nekem nagyon rosszak vannak. Szerezni jobbat meg nehéz nagyon. Eventeket csinálom amikor tudom. Van ami kimarad mint ez előtt a konzol. A red alleters most kész van. Igaz is utolsó napokba lett kész. Egyszerűen túl van cifrázva hogyan haladjon egy amolyan free to player a gamben. 1 Karim van ami specekkel maxos a többivel meg jobban a fedes admiralitások mennek de sose végzek velül. Csak a main karim ami a ferengit tolja minden nap de lassan jön az arany küldi vissza. Recruitrol nem tudok nyilatkozni mert mindent nem tudok kezdeni mert nincs már újabb helyem. Tfo-ra meg nagyon lassan hív be. Pedig amit mennék jobban az elit földi küldik de arra kevesen mennek. Ott erősebb több karakterem mint az űr harcokba. Sajnos ez van. Nem értek annyira hozzá mit hogyan kéne. Én meg azt is feladtam már hogy legyen egy karim a tour the galaxy küldire. Nincs semmi speckó itemem hozzá se hajóm. Az éves kampányból is pedig azt akarnám kivenni de az is csak 1 karinak lenne meg sajnos. Pedig ott van az egyik legjobb szerintem hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák