Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Konfigos
üzenetére
Meg tudod adni azt a korábbi sci buildet amit használtál? Fegyverek helyett hull felzabálót.
Anno felajánlottad, csak akkor még nem akartam foglalkozni a sci karakteremmel, az enginek már csak a warp core nem epic, a tac is megtalálta a végső hajót a t6 avengerben, bár ott szinte semmi nem epic még, de amennyit játszom, 0 stf / hó-ra ultra rare is megfelel, szóval most ezt a Krenim dreadet beújítom a science-nek, ahhoz pedig akkor jó lenne az a build.
Köszi előre is. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Konfigos
üzenetére
igazából a crypticnek az volt az egyik nagy mellélövése, hogy az a projekt amibe csak FM kell, csak feleannyi FC-t ad. illetve ez a mi telhetetlenségünk hogy nem elégszünk meg ennyivel és folyton azokat a projekteket futtatjuk amihez kell minden egyéb szutyok, és azok akár napokig be vannak állva mert mindenki szarik rá hogy berakja a nyamvadt doffokat pl. ezt már mondtam is amúgy flotta cseten de kultúráltam el lettem küldve a picsába hogy hádenemisállnaksokáig, pedig nekem szent meggyőződésem hogy a fele FC ellenére nagyobb lenne a békesség ha mindig csak az a projekt futna amihez csak FM kell.
Robokutya: kösz de kihagyom, azt a szemetet akkor se tűrném el a merevlemezemen, ha a kiadó fizetne nekem hogy letöltsem

Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest