- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
gerisz23 #11230 üzenetére
Ja hogy az,hát repura biztos nem adják mert tetvek.De nekem már nulla kedvem van a küldizéshez.Romulán KDF és Gorn karim fullra kész deltával.Fedes joined trill a kardassziai küldikkel végzett most jön az első dominium küldi.De nincs hozzá kedvem.
Contrabandozáshoz se sok kedvem van,bár eldöntöttem hogy abbahagyom a contra eladást és klingonokkal ds9-en visszaforgatom,de több karival nem csinálom.Eladtam 3000 darabot áron alul,mert sajna nem ment fel az ára,megint van két 250-es csomag meg egy 100 valahányas az acc bankban,500 darabot még elpasszolom többit felhasználom.
Jut eszembe klingon kari,a klingonokkal van kardassziai űrben küldetés ami 4k dilit ad ha critel,vajon arra is vonatkozik a dili event?
Új hozzászólás Aktív témák
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest