Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20005) gabor7th válasza gerisz23 (#20004) üzenetére


gabor7th
addikt

Dehát pont ezt mondom, hogy a Discovery-t hogy fogják küldetésekre küldözgetni, ha ebben az időben már egy lövésből még egy kalózhajónak is illene elintéznie? Vagy elintézni olyan módszerrel amire nem is gondolnának, hisz ez a távoli jövő.

A terránoknak mint sikeres birodalom tudtommal már rég végük, mert miután találkoztak ezzel a világgal megprobálta reformálni a sajátjukat az egyikük aki járt itt.

Hogy mi van velük arról nem tudtak mondani szintén semmit csak, hogy az utlolsó kapcsolatfelvétel, találkozás 500 éve volt utoljára és logikus, hogy végük lehet, hisz a politikai rendszerük összeomlott és mindenkit ellenségükké tettek korábban. De úgy érzem, hogy itt lesznek nagy rejtélyek, talán a Terránok bosszúja volt ez az egész és azért nem támadtak tovább, mert ők is amúgyis szétestek.

Valaki tujda mi volt az a jelvény széttőprés dolog? Section 31 utód szervezet?

Ja és a terránokról mondtak egy olyat is, hogy találtak biológiai okot arra, hogy miért válnak agresszívvé és árulóvá. Ezért ki tudják szúrni, ha valaki terrán. Hát azért az is fura volt, hogy 1000 év nem volt elég, hogy megszüntessenek egy glicset a hologrammoknál, pedig a módszer már ismert több mint 900 éve.

[ Szerkesztve ]

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.