- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Meg van a konkrét dátuma a Picard sorozatnak január 24.-én lesz az első rész.
-
gabor7th
addikt
Valakinek volt szerencséje a Phoenix box-okkal?
-
gabor7th
addikt
Na szóval, mivel mások is lehet hasonló helyzetbe kerülnek majd egyszer...
Írtam nekik a jogi ügyekkel foglalkozó osztályukra(természetesen angolul). Onnan szerintem először csak egy automatikus levelet kaptam, amiben megírták, hogy csak akkor foglalkoznak tovább az ügyemmel, ha ezt a levelet visszaküldöm. Visszaküldtem, aztán kaptam egy nagyon udvarias, de ugyanakkor kissé szívbajt okozó levelet, mert amerikai stílus szerint hosszasan írták, hogy mennyire sajnálják, hogy ez történt velem, de aztán fordulatként azzal végzik, hogy remélik, hogy meg tudják majd oldani. Meg kellett adni egy csomó adatot, köztük az IP címedet is. Annó én szerintem nem annyira figyeltem oda arra, hogy minden amit beírok hiteles legyen, úgyhogy jó ötletnek tartottam még olyan dolgokat is megírni, hogy pl. az elmúlt egy hónapban miket vásároltam; meg megírtam, hogy mivel mostmár jó a gépem akár a játékon belüli írásukra is tudnék válaszolni mint megerősítés.
Ők még abban a levélben megírták, hogy attól még, hogy helyesen válaszolok nem garancia, hogy teljesítik a kérésem, hanem arról majd egy csapat dönt...
Aztán kb. most tíz perce írtak, hogy úgy döntöttek teljesítik a kérésem.
Úgyhogy még kaptak tőlem egy dícsérő levelet.
Gyorsak voltak, udvariasak, sima ügy volt.
-
gabor7th
addikt
Na már volt is pár levélváltás. Intéződik... Elég gyorsak, de még nem tudom, hogy elfogadják-e a kérelmem.
-
gabor7th
addikt
Az emailhez nem állíottam be kérdést. Annó leírtam én a kódot, de egy belépésnél írták, hogy biztonsági okokból meg kell változtatnom most azonnal, és akkor nem írtam le az újat, azt hittem majd megjegyzem... De nem.
A másikhoz meg kell mindkettő, nem tudod csak úgy átállítani, ott is írják, hogy küldik ki az email címemre a kódot amit be kéne írnom, hogy megváltozzon, dehát épp azt nem tudom. Írtam a jogi osztályukra egy levelet. Amúgy a rendes gépemen most be tudok lépni, most is láttam, hogy pár másodpercenként húzzák az epic price tokeneket, én meg húztam egy kemény uncommunt megint.
Ez elég aggasztó, talán még jó, hogy most kiderült.
-
gabor7th
addikt
Látom, nekem meg a gépem összeomlott, csak most sikerült rendbejönnie. Viszont ez felvetett nekem egy problémát. Próbáltam másik gépről bejelentkezni, de nem tudtam, mert érzékeli, hogy másik gép és kiküldött egy biztonsági kódott az emailre, ami már jó régi és amikor volt egy kötelező kódfrissítés, én azt nem írtam le és nem tudok belépni. Ez viszont gond, mert ha végleg tönkremegy ez a gép elveszítek mindent. Akartam üzenni nekik erről a suppotra, a vicc, hogy még oda is kéne ez a kód, ami pont azzal a problémával foglalkozna, hogy nincs meg. Valaki tud valami megoldást? Most be tudok lépni, mert újra jó a gépem, de máshol nem.
-
Plata
félisten
Mától megint főnix event.
[link]
Én meg jövőhétre vártam,mert cseten azt rebesgették jövőhéten jön. -
Plata
félisten
Úgy látszik rájöttek nem minden Patrol ad jól xp-t.
[link]
Mai frissítés.
Content:Updated the Elachi computers during the “Mycelial Realm” Task Force Operation, to only allow one person to use them at a time.
Animation:Resolved an issue that caused the player’s neck to stretch awkwardly when using the Feminine stance.
Character:Survival Outfit Updates:Coloring the shirt no longer will color other parts of the costume pieces.
Armpatches for Klingon and Romulan factions tinting correctly apply full saturation.
Armpatches for Klingon and Romulan factions tinting scheme changed to allow for more tinting across the entire costume piece.
Armpatches for Klingon and Romulan factions redone to have proper contrast and details.
Armpatches for males no longer clip during running.
Survival Jacket for males no longer clip during running.
Resolved an issue that caused Romulan and Reman characters to have invisible torsos with certain upper body outfits.
Systems:Resolved an issue that prevented Subspace Interception from being activated while flying either Miracle Worker Flight Deck Carrier.
Resolved an issue that caused Plasmatic Biomatter beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Resolved an issue that caused Andorian Phasers beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Resolved an issue that caused Phased Polaron beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Known Issues:Some Patrols are not awarding Mastery XP correctly. -
Plata
félisten
Ti kinyitottátok már a fegyver csomagot?
Mi van benne ?
DHC vagy bím? -
gabor7th
addikt
Amúgy, hogy a sorozatról is szó legyen. A Picard sorozatnak most októberbe veszik fel az utólsó jeleneteit, a tíz részes seasonhoz, nemrég olvastam.
-
Plata
félisten
Patrolon most marha sok dili jön.
Nekem az egyik patrolon 4180 dili jött. -
gabor7th
addikt
Na ma is volt egy érdekes élményem. A gyarmatos űrpályán a Voth jött ellenfélnek és rögtön ízekre szedtük őket; csakhogy valamiért hirtelen három csapattárs elteleportálódott kb. 250 km-re és tőbbé nem tudott beleszólni a csatába, ami totál elveszett, minden satelitt megsemmisült... de így is megkaptam a végén nyerteseknek járó csomagot.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
gabor7th #18176 üzenetére
Az Arc launchert népszerűsítették vele + azt remélték, hogy a többi játékkba is sikerül átszoktatni pár embert.
Nem tudom sikeres volt-e az akció, de egy idő után kivették. Azért előtte jópár ezer Zent kivettem belőle.#18166: Nem lett meg, de én eleve későn kezdtem sajnos.
-
gabor7th
addikt
Most néztem és elvileg felkínálja, hogy Zenre váltsuk. Gyakorlatilag akkor ez most van, vagy még mindig hibás?
Beléptem az STO-ba, de nem adott rá pontot, viszont a játékon belül küldtek nekem egy levelet, hogy kaptam egy ajándék öltözetet.
Leírást viszont nem láttam ott sehol, hogyan szerezzek akkor ilyen pontokat, vagy hogyan tudjam mi a napi küldetés? Belépésért sajna nem kaptam semmit.
-
Plata
félisten
ARC launcherben még mindig van lehetőség pont beváltásra.
Első vásárlásom 2016/04/22,az utolsó 2018/02/27.
Neverwinterben és STO-ban vásároltam jó pár ezer zent. -
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18171 üzenetére
ARC launcherben volt egy endevorhoz hasonló dolog.
A Launcher minden nap adott új küldetéseket,amiket ha teljesítettél kaptál ARC pontot amit zenre válthattál abban a játékban ahol akartad.
Ahogy gyűjtötted a pontokat úgy nőtt a szinted is.
Van is valahol egy ezeréves képem beváltásról.
Ötezer pont az ötszáz zent ért.
Emiatt volt fent vagy 7-8 ARC játék a gépemen,hogy minél több küldit eltudjak végezni.
Játszani nem játszottam velük,elég volt a játék launcherét elindítani már úgy érezte hogy játszottál vele és kész. -
gabor7th
addikt
Olyan sok zened a beváltással azért nem lehetett, mert azt mondod most is csak Level 6 vagy. Vagy nem egy az egy arányba adták?
Videókat nem szoktál csinálni? Szívesen megnézném, hogyan csinálod végig Battle of Korfez-t. Gondolom a csapadtársaid is olyan szinten vannak mint te.
-
gabor7th
addikt
Én is sokkal tovább mentem a költésben mint beterveztem, csak én igazi pénzem veszem a Zent. Nem bánom ha támogatok egy fejlesztőcsaptot ha jó játékot csinál, de szerintem igazáságtalnul túláraztak dolgokat és mostmár tényleg eléggé elgondolkoztattál, hogy nekem is át kéne állni erre. Azt hittem, hogy ilyet elérni mint te végtelen sok ideig tartana. Bár gondolom azért elég nehéz volt eljutni ideág még így is. De az alsobb szinten már mindent megszereztem én is.
-
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18160 üzenetére
Még több zen.
De mindig találok valamit.
Valami új ötlet vagy marhaság mindig felmerül ami miatt újra és újra neki állok farmolni,ezt vagy azt.
Eleinte nem akartam ennyi zent,csak hogy legyen hajókra,de aztán ahogy lett bőven és már volt 20k zenem,utána zavart ha ez lecsökkent,aztán elkezdett emelkedni lassan,úgy gondoltam 50k-nál már megállok és elég,de aztán mégse,pár jól sikerült event meg főnix miatt felment 80 ezerre és onnan már nem volt megállás 100-ig.Néha néha elköltök belőle,időnként veszek ha van key ring sale párat,olyan 10-20 ezerért.De arra vigyázok hogy ne fogyjon sok.Régebben még 50k körül tök zavart ha vissza estem 50k alá,addig nem volt nyugtom míg vissza nem farmoltam. -
-
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18156 üzenetére
Mostani árfolyamon nem tudom mennyi zen jön össze,de régebben a napi egyszeri admiraltizással olyan 10k zen ki jött havonta.Kb.
Most 40 karival tolom admiraltyt,múltkori főnixnél kb 20k zent vettem,meg elég sok főnxet is mert kellett párszáz up token.
Most kb 100-300 ezer közt van karinként dilim.Kivéve a klingon farm karit,nála 1.9 milla van.
Persze jó páran tolják úgy mint én.Van aki több accountal is csinálja.
Csak legtöbbször ők a zent eladják.Úgy értem vesznek belőle kulcsot és egyéb vackot amit el lehet adni.Lobim nem tudom mennyi van,pár ezer van.
Nem nagyon szoktam nyitogatni mert rá lehet kattanni.
Van promós hajóm is,de hogy most pont milyen promós arra már nem emlékszem konkrétan.
De csak akkor veszek meg egy hajót ha tetszik is.Mostanában nem nagyon jön olyan ami tetszene. -
gabor7th
addikt
És mondjuk ezer zen-t hány nap alatt tudsz összehozni általában? Meg mennyi karaktered van? Ismersz másokat is akik így nyomatják mint te? Mert zseniális... ebbe a játékban minden baromi drága, de te megláttad a módját, hogy anélkül hogy igazi pénzt invesztálnál bele dúskálj a legértékesebb játékvalutából.
Lobby kristályból is több ezer van? Meg vannak olyan hajóid amik mondjuk csak R&D csomaigból szerezhetők ha promotálják?
-
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18147 üzenetére
T6 temporal destroyert.De nem magamnak,ajándék volt egy kezdőnek,hogy ne kezdő hajóval vacakoljon.Ócsó vót meg vicces kedvemben voltam,oszt ennyi.
Neki meg élmény volt hogy 20-as szinten T6 hajója van.
Azért T6 hajóval más fejlődni mint ingyenes vackokkal.
Az új zenes hajó nem egy nagy durranás,elég semmilyen.
Kipróbáltam én is Gw-s scivel,most megemelt xp-vel három patrollal meg lett a mastery neki.
Négy sci konzollal gyöngébb mint egy átlag sci hajó.(#18148) gabor7th
Nem vettem ki zenből.Még két nap és kész az event.
Jelenleg nagyon drága a zen,450 körül van,nem akarok ilyen fölöslegesre költeni.
Hat ezer zen egy ingyenes hajóra kicsit sok. -
gabor7th
addikt
Tényleg te teli vagy zennel... kivetted előbb vagy végigcsinálod az eventet? Két napja láttam hogy már valaki kivette szeritem azt, bár éppen ugrottam másik részre a térképen és nem százszázalék. Gondolom valami Youtuber aki elsőre akarta bemutatni, mert másként nagyon nem éri meg ez a végén...
-
gabor7th
addikt
Milyet vettél? / És most mindjárt itt az új T6 eventes hajó is...
Bár a patrolba találkoztam ezzel a hajóval és elég picinek tűnik ott és meglehetősen könnyen lenyomható. Az admirality pontjai alapján sokkal erősebbnek tűnik mint igazából. Bár... pl. a Jem' hader meg sokkal gyöngébbnek mint valójában, szóval kicsit az arányok elcsúsztak mostanság.
-
Plata
félisten
Lobi és kulcs akció.
[link] -
Plata
félisten
Belepiszkálnak a Patrol jutalmakba.
[link]
Since the release of the new Patrol UI, and the inclusion of Patrol Missions in our current ongoing Mycelial Crisis Event, we've been very pleased to see the positive response we've seen regarding this content. This is step one in a plan to be able to expand this system in the future, continuing to bring more "bite-sized" content options to the forefront of players' gameplay experiences in STO. The fact that players are engaging with it, and giving us good feedback on it, helps reinforce those goals.
Now that the system is live, we've discovered a few inconsistencies and unfortunate errors in the process that we're taking pains to correct. Correcting them involves modifying the rewards received for engaging in this content. All of the following changes either have been made, or will soon go live, in an effort to get the overall experience of running Patrols into a consistent and rewarding state:
* Added Dilithium to Patrols in the new Patrol System that were missing it as a reward
* Adjusted Dilithium rewards to a more appropriate value for time spent playing
* Added a Daily Bonus for the first Patrol played each day, per character (2x Marks and Dilithium)
* Adjusted erroneously-high XP modifiers that were present in Delta Patrols. This will only reduce the "End of Mission" rewards, and has no effect on XP received from defeating enemies, nor any affect on Starship Mastery XP received.
* Increased the XP/MasteryXP modifier present on Patrol maps in the new Patrol System from 2x to 3x.
Some ups, some downs, and we're still evaluating exactly what role Patrol content is intended to fill in the game, now that the feature is in the hands of our players. Your continued feedback will help us continue to bring Patrols into a state we can be confident about, and everyone can enjoy.
Jeremy Randall
Lead Systems Designer -
Plata
félisten
Dilis hétvége lesz.
[link] -
Plata
félisten
Jesszus anyám,ez a klingon hajó eszement ronda.
Olyan mint egy szemetes kuka.
Honnan szedik ezeket a hajókat.
Fedes legalább szép,igaz elég gyengusznak nézem.
3-3-4 konzol kiosztás.
Meg ez az álca rajta,vicc.
Traitje sem nagy szám,bár szerintem jó lenne a klingon drain karimra.
Mellesleg a hajók mellé jár 5 kulcs meg 1 FSM. -
Plata
félisten
Jönnek az új sci hajók,klingon és fed.
Intel gagyik.
[link] -
gabor7th
addikt
Neked se sikerült? Te jöttél a hírrel és most megnéztem, ott is az van írva, hogy a cikk, vagyis a bejelentés 5 napja történt. Remélem a népharag hatásos lesz, és nem csak úgy, hogy kiveszik a hírek között a cikket amit belinkeltél... Azthiszem már csak közvetlen linkel érhető el az eredeti cikk.
-
gabor7th
addikt
Reménykedek, mert oldalakon át írják az emberek, hogy ők se tudták kérni az útolsó nyereményt, és hogy ez azért se szabályos, mert nem írták meg a végdátumot.
-
gabor7th
addikt
Basszus olvasom angolul, hogy valamiért már végetért az event... de ha elég ember reklamál valaki szerint talán még megkaphatjuk, mert most nem vették figyelembe az időzóna eltérést. Úgyhogy ha ti is szívtatok írjatok a fórumra. Pont ami legjobban kellett volna...
-
gabor7th
addikt
Oké, most valami nagyon idegesítő fura dolog van... Eltünt a lehetőség, hogy kérjem a nyereményt... pont ami a legjobban kéne. Valaki gyorsan valami megoldást mondjon mi van.
-
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18127 üzenetére
Az nekem is van,azt valamiért kaptuk a játékban szerintem. [kép]
#18128) L3zl13
Orion csaj boff,fed oldalon,bizonyára nem aktív szolgálatra veszik,hanem csak szép boffot akarnak.Van akinek megér ennyit pár csinos boff.
Én pusztán heccből elköltöttem kb 150 misit három bűn ronda pasi boffra,csak azért mert vicces képességük van.
Nem nem adnak dps-t vagy critet,csak lopnak. -
gabor7th
addikt
Amúgy én a promotion fülnél találtam egy nagy xp boost-ot is. Bár lehet korábban került oda és nincs ehhez köze.
-
gabor7th
addikt
Hát a szélsőséget akartam bemutatni; függ a csapattársaktól, de nekem se minden hajóm ugyanolyan erős. Én örülni is szoktam olykor, hogy nem olyan gyors, mert a személyi endeavort legalább teljesíteni tudom egy pályán. Mindenesetre ez a fagyasztós módszer jól megkerüli a problémát. A kapu úgy széteset mintha csak üvegből lett volna; csak nem tudom, hogy ez egy konzol, vagy valami fegyver százalékos esélyen alapuló "mellékhatása". A Breentől van valami fagyasztós cuccom, de az földi cucc és éppenséggel tán véd ettől a hatástól.
-
gabor7th
addikt
-
Plata
félisten
válasz
gabor7th #18117 üzenetére
Tapasztalat.
Ha összefutsz ISA-n egy 150k dps-es játékossal akkor neked nem sok minden marad,ha meg erősebb 200k+ dps-e van akkor kb annyiból áll ISA hogy loholsz utána és próbálsz valamibe belelőni.Mert úgyis mindent letarol másodpercek alatt.
Láttam már pár olyan ISA-t ami olyan rövid volt hogy a combatlogot fel sem lehetett tölteni,mert túl rövid volt a harc ahhoz hogy érvényesnek elfogadja.
Ha fent vagy dps cseten érdemes onnan stf-re menni.
Random ISA-n legtöbbször úgy is a játékosok elég gázak.
Még mindig vannak 10k sebzés alatti játékosok,ami azért vicc. -
gabor7th
addikt
Az Infected Conduit-on végigmentünk egy fickóval úgy, hogy csak ketten voltunk, a többiek kiestek egyből, egy meg nem sokkal később lépet, mivel nem látott esélyt a győzelemre.
Az, hogy ez sikerült nem kicsit valamilyen fagyasztó konzol miatt volt, a kaput szuperkönnyen ki lehetett lőni fagyasztva. Nem tudod mi lehet ennek a konzolnak a neve?
-
Plata
félisten
33%-os lifetimer sale és két napos Infinity promó.
[link] -
-
gabor7th
addikt
Látom az csak valami pont, amit nem is tudom mire lehet majd használni, de játékon kívüli; sőt azt olvasom az oldalon, hogy csak Kanadában és az USA-ban lehet lekérni a jutalmak egy részét; mindegy, valószínű lekérem a Starter Packot aztán vissza se térek erre az oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest