- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
Üdv. 135-ös szerveren vagyok, 42-es szint.
Igaz, már egy éve nem jött új hsz.Pár észrevétel a leírtak alapján.
Mivel a játék már úgy lett megcsinálva, hogy a napi ládákból kijön egy napra való pajzs, felesleges húzni az időt.
Nekem bevált módszerem van a pajzs húzásban. Reggel 10-kor húzok egy 8 órást, délután 6-kor 4-eset, majd este 10-kor 12. Így a napi tökéletesen kijön üresjárat nélkül. Persze ez az én időbeosztásomnak megfelelő, ilyenkor biztos, hogy aktív vagyok.Pár érdekesség a játékról: Az újakat nem új szerverre dobálja a játék, hanem véletlenszerűen, ahol van hely. Ha hosszú ideig, hónapokig nem lép be valaki, inaktiválja a Scopely a fiókot. Így megnyílik a lehetőség új játékosok, alacsonyabb szerverszámúra kerülését. Mellesleg Európának 116-186-ig vannak a szerverei.
Akármelyik szerverre is kerül valaki, úgy is lesz egy, kettő, több olyan csoport, akik beleölik a pénzüket a játékba és terrorizálja a többi kisebb csoportot. Ezért nem azt kell megnézni, hol vannak erős csoportok, hanem hogy az adott szerveren milyen szabályok vannak (a 135-ösön ROE-nak hívják). Ezeket a szabályokat éppen az erős csoportok hozták létre a közös fejlődés érdekében.
Olvastam még azt is, hogy egy frakciónak 4 feladata van. Nos, ez igaz. 2 bányászás, 2 hostile lövés, ezek szinthez igazítva.
Még egy fontos dolog. Cél, hogy minél hamarabb meglegyen Pike és Moreau, valamint Chen és T'Laan maxra. Chen Explorer és Fúró hajókra jó. Szemléltetem. Egy 300K-s hajóval 7-800K-s hajót simán leszedsz, alacsonyabb szinten. Ez később, 1 millás hajónál 4 millást is jelent.
A 2. hozzászólásban egyébként nem Scout hajó van, hanem Explorer. Scout hajókat 32-es területtől felfelé lehet találni néhány rendszerben. Ezek a frakció store-ban lehet felhasználni az adott frakción belül. Szemléltetem: Klingonnak Romulan, Romulannak Federation, Federationnak pedig Klingon scout kell.Bármi kérdésetek van, szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lightyear - befektetési app
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 III váz(41960 expo) + Sony 50mm 1.8
- Eladó ASUS TUF 3080 RTX V2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HP Prodesk 600 G4 // Core i5 8500T //16GB RAM // 256GB SSD//
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest