- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
Üdv. 135-ös szerveren vagyok, 42-es szint.
Igaz, már egy éve nem jött új hsz.Pár észrevétel a leírtak alapján.
Mivel a játék már úgy lett megcsinálva, hogy a napi ládákból kijön egy napra való pajzs, felesleges húzni az időt.
Nekem bevált módszerem van a pajzs húzásban. Reggel 10-kor húzok egy 8 órást, délután 6-kor 4-eset, majd este 10-kor 12. Így a napi tökéletesen kijön üresjárat nélkül. Persze ez az én időbeosztásomnak megfelelő, ilyenkor biztos, hogy aktív vagyok.Pár érdekesség a játékról: Az újakat nem új szerverre dobálja a játék, hanem véletlenszerűen, ahol van hely. Ha hosszú ideig, hónapokig nem lép be valaki, inaktiválja a Scopely a fiókot. Így megnyílik a lehetőség új játékosok, alacsonyabb szerverszámúra kerülését. Mellesleg Európának 116-186-ig vannak a szerverei.
Akármelyik szerverre is kerül valaki, úgy is lesz egy, kettő, több olyan csoport, akik beleölik a pénzüket a játékba és terrorizálja a többi kisebb csoportot. Ezért nem azt kell megnézni, hol vannak erős csoportok, hanem hogy az adott szerveren milyen szabályok vannak (a 135-ösön ROE-nak hívják). Ezeket a szabályokat éppen az erős csoportok hozták létre a közös fejlődés érdekében.
Olvastam még azt is, hogy egy frakciónak 4 feladata van. Nos, ez igaz. 2 bányászás, 2 hostile lövés, ezek szinthez igazítva.
Még egy fontos dolog. Cél, hogy minél hamarabb meglegyen Pike és Moreau, valamint Chen és T'Laan maxra. Chen Explorer és Fúró hajókra jó. Szemléltetem. Egy 300K-s hajóval 7-800K-s hajót simán leszedsz, alacsonyabb szinten. Ez később, 1 millás hajónál 4 millást is jelent.
A 2. hozzászólásban egyébként nem Scout hajó van, hanem Explorer. Scout hajókat 32-es területtől felfelé lehet találni néhány rendszerben. Ezek a frakció store-ban lehet felhasználni az adott frakción belül. Szemléltetem: Klingonnak Romulan, Romulannak Federation, Federationnak pedig Klingon scout kell.Bármi kérdésetek van, szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- eBay
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Leica Pro kamera 16/512 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest