Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Igen csak én le szeretnék ragadni a 14es még védett szinten, ahil még nem kell pajzs, és a 3 hajót szeretném fullra megcsinálni, minda 3 jól áll már, és már se kutatás, se építés, de a napi dayli goals pontok azért kellenek, de már rájöttem, ma fogom tesztelni, holnap derül ki az eredmény.
Szerintem 1300-1500 ponthatár között lehet az a max ponthatár, amíg 2 feladatot ad 1 frakció, és tuti meg is lehet csinálni.
A 4 darab küldetés 2x2 a két frakciónak, szerintem elég lesz hogy meg legyen a napi pontom a napi ajándékokra.
Holnap fog kiderülni hogy így van, vagy sem, ma le viszem a pontokat 1300 körülire.
Ha már erősebbek a hajók, és 22-23as frakciós hajókat is tudok ütni, akkor már fel lehet menni a pontokkal de akkor is 5000 alattkell tartani, a feladatok nehézsége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Honda topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest