- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha már cipő. Van valakinek tippje teremcipő ügyben? Úgy max 12 ezret szánnék rá, de inkább 8-10. Kapható most Nike Tiempo 10-12 rugó körül, de nemtudom megéri e (speciel nem a legszebb szerintem, persze nem is csúnya, csak vannak szebbek..)

Az a baj, hogy elég kevés Nike teremcipőt látni, Hervisben pl. alig van vmi pár fajta. Holott a Nike.com -on azért akad bőven típus, csak vmiért nem hoznak belőle a hazai kereskedők.
Másik az Adidas Stabil sorozat, sok squashos, kézilabdás használja, de: 1. drága, 2. kék és piros színben láttam 3. nike-ot favorizálom

Ütő ügyben, én 1 Wilsont vettem 10-ért, igaz jó nehéz (190g), de kezdetnek jó lesz
Kényelmes egyébként (pláne h tettem rá gripet), nekem tetszik kinézetre is, úh ajánlom mindenkinek a Wilson ütőket 
Reméltem azért h többen squasholnak, sajnos még nem pörög a topic, de majd csak egyszer idetalálnak többen is

-
spammer
veterán
Csupán 1830-as évekre nyúlik vissza, illetve 1900-as évek eleje

A Squash kialakulásának története
Hidd el, hogy nagyon is lehet olyat ütni
Kezdők gyorsabb labdával játszanak, ott már nagyobb erővel megütve is annyira gyors, hogy néha elérhetetlen. A profik pedig már a lassú labdát is úgy meg tudják ütni, hogy olyan helyre esik, amit nem érsz el időben, vagy egyszerűen nem tudod helyesen megütni, illetve nagyon nehéz (sarokba érkezik a labda).Gondolom nem próbáltad még, azért mondod ezt, ajánlom, próbáljátok ki. 1-2 haverral, ismerőssel, akárkivel
Utána másképp vélekedsz. (Feltéve persze ha nem utálod élből a teniszt és a hasonló ütős-labdás játékokat).Aki szereti a teniszt, szerintem az ezt is könnyen megkedvel(het)i, mert télen nyáron játszható, akár légkondicionált pályákon, remek szórakozás, testmozgás.
Sajnálom hogy nem túl népszerű a topic, úgy látszik a jelenlévők nem játszák, de hátha akad majd néhány ember
A kezdők illetve a tanácstalanok kérdezzenek nyugodtan 
-
spammer
veterán
Nem vagyok győri, de a google ezt dobta gyorsan

http://www.brigantin.hu/index.php?mod=static&pageid=3
http://www.utazzitthon.hu/goldenballhotel.html
Amúgy én is kb. 1 hónapja játszom, eddig nagyon tetszik, már 1 óra játék is eléggé megmozgatja az embert, lehet izzadni rendesen

-
spammer
veterán
Üdv minden squash játékosnak!
Először is szeretném leszögezni, hogy rákerestem a squash szóra, de csak egy "pályakeresős" squash topic volt, nem túl sok hozzászólással, így gondoltam lehetne ez egy általános "mindent a squashról" topic
Röviden a squashról
A squash (avagy fallabda) hazánkban néhány éve egyre népszerűbb sportággá vált. Ugye hasonló a teniszhez, azzal a különbséggel, hogy itt a falnak ütögetjük a labdát, a másik játékosnak pedig vissza kell ütnie. Tömören persze, mert azért nem ennyire egyszerű

A játékot kisebb méretű és könnyebb ütőkkel játszák mint a teniszütők, különböző "gyorsaságú" gumilabdákkal (ezt különböző színű pöttyök jelölik a labdán).
Pályákat tekintve létezik kisebb "amerikai típusú" fallabdapálya is, mely alacsonyabb és kisebb alapterületű mint a squash pályák, de lényegét tekintve a játékmenet azonos.
Szabályok:
További infot itt találhatsz: http://squash.lap.hu
És akkor induljon a topic, jöhetnek a hozzászólások!
Ki hogy látja a dolgokat? Milyen ütővel, labdával, cipőben, hol és milyen gyakran játszotok?
Profik és haladók, jöhetnek a tanácsok. Kezdők, nyugodtan írjátok meg kérdéseiteket!
Legyen szó ütökről, cipőkről, kiegészítőkről, pályákról, árakról... bármi ami a squashoz kapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Formula-1
- További aktív témák...
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest