Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lyna

csendes tag

Huhh, vizsgaidőszaki punnyadás után eljutottam végre én is squashoni. Nem gondoltam volna, hogy egy óra is ennyire kikészít, mikor máskor sokszor volt olyan, hogy ketten lenyomtunk 2 órát. :) Másnap alig tudtam járni :) . Sztem teljesen felesleges 30-40 rugóért ütőt venni főleg kezdőknek. Ahogy én olvastam kezdőként jobb, hogy ha még nehezebb ütővel kezd az ember. Azt, hogy miért azt ne kérdezzétek mert én sem tudom..
    Ahhoz képest, hogy amikor először voltam ütögetni még el sem tudtam találni a labdát most már majdnem vérprofi vagyok, a szerváim is elég erősek.
    Én is csak a Metrot tudom ajánlani ha ütőt akartok venni olcsó pénzért, a Prince ütőmet asszem 5000Ftért vettem, igaz eléggé rezgett, de azt meg megoldottam egy 1000Ftos rezgéscsillapítóval és 800Ftos grippel. Azért Prince ütő mégsem egy rossz márka, eddig jól helytáll, fél év alatt még nem sikerült leamortizálnom:).
    Ahogy néztem a legolcsóbb ütőt a Tescoban lehet kapni, mit ad Isten csodás kék színben, de ennyi erővel az ember már csinálhat magának sajátot, nem is beszálve arról, h ezért a sz*rért is elkérnek 4000Ftot...

• Lyna

csendes tag

Én is mostanában lettem függő:). Hetente egyszer kötelező eljárni mindenkinek mert nagyon felpörgeti az embert. Csak ajánlani tudom:).

Új hozzászólás Aktív témák