- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok,
Az SQL Server Active Directory Helper automatikus indítási módra van állítva, de nem fut. Kézzel indítani sem tudom, ezt a hibakódot adja: 1073741724
Rákerestem, de csak angol fórumokat találtam, ráadásul a windózom magyar, nem tudom hol keressem pl. az itt leírt megoldást:
http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1111915&page=192Being installed on a dc doesn't mean that SQL is configured to be listed in AD. In Enterprise Manager right click ont he server and go to properties on the active directory tab. If the Add button is available then SQL isn't configured to be listed in AD. The AD Helper service won't be running in this case.
Hol van pl. az Enterprise manager?
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest