- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
MS SQL-el kapcsolatban lenne néhány apróbb kérdésem. Főként a dátumok kezelésével és néhány szintaktikai dologgal. A neten tök más dolgokat találtam, gondolom ez az sql fajták különbözősége miatt van. Mindegy a lényeg:
1 Hogyan tudok egy pl "2018-04-25 és 2018-04-26 között" feltételt megadni. Az érettségik megoldásaiban igy néz ki:
(...) datum BETWEEN #24/12/2012# AND #01/01/2013#Pontosan mire szolgálnak a # jelek, kötelezően a d/m/y formátumot kell használni?
2 Ha csak egy szótöredékre keresek akkor azt hogyan tudom helyesen a LIKE-val megtenni, esetleg mást kell használni? mi a pontos szintaktika? LIKE "*valami*" vagy nem kell kacsacsőr, esetleg kivülre kell a csillag?
-
K1nG HuNp
őstag
Közben lejárt a szerk, bocsánat.
MS Access 2016, hogyan tudom beállítani hogy a kurzor ne "átíró" legyen hanem a megszokott, minden máshol használt beállítású. Tehát ha belekattintok a sor közepébe és elkezdek írni akkor ne átítja a többi karaktert..
-
K1nG HuNp
őstag
AND elso<=500 AND utolso>=500
vagyAND 500 BETWEEN elso AND utolso
a helyesebb? -
K1nG HuNp
őstag
Hol találok egy MS Accesson alapuló SQL gyorstalpalót olvasni? Az érettségihez kellene. Rájöttem, hogy milliószor egyszerübb kódban irni mint kattingtani accessben, és még átláthatóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fűnyíró topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest