Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Hali! Kösz a gyors választ.

1175-öt nem, jó lett köszi!

Ja,mellesleg gondoltam én a WHERE elhagyására (hisz nem kell feltételt szabnunk, hasonlóval próbálkoztam, (el is hagytam) csak unix_timestamp()-t írtam, hisz tudtam, hogy nem kell konkrét érték. Ez igy persze, hogy ne volt jó.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tökre semmit nem értek a MySQL-hez ezért előre is elnézést a nagyon lamer kérdésért.
A lényeg annyi, hogy fut a gépemen egy WAMP 2.4 webszerver localhostként használom. Van egy progi ami létrehoz egy mysql adatbázist és abba töltöget fel adatokat. Egy másik meg kiolvassa ezeket és dolgozik velük. Persze néha elfordul, hogy hibás feltöltés fordul elő ilyenkor a phpMyAdmin progival bele tudok nyúlni, sorokat törölni, átszerkeszteni adatokat én is tudok. Most viszont adódott egy olyan helyzet, hogy szereztem egy másik kiolvasó progit ami a dátumot/időt UNIX_TIMESTAMP formában várja. Az én feltöltőm viszont a dátum időt YYYYMMDDHHSS formában tölti fel. (pl. a mai nap 21:58 igy néz ki 201412092158 az oszlop neve 'datetime'.) No most nekem ezt kéne unix idővé konvertálni, hogy az új progi értelmezni tudja. Azt ugye meg tudom csinálni, hogy phpmyadmin ---> sor módosítás a 'datetime' oszlophoz kiválasztom a UNIX_TIMESTAMP függvényt és indítás. Meg is csinálja. Vagy ha ezt beírom belső parancskéntUPDATE `dbnév`.`táblanév` SET `datetime` = UNIX_TIMESTAMP('20141201000200') WHERE `táblanév`.`station_id` = 'érték'
De ugye a phpmyadmin csak egy rekordot tud egyszerre. Ha több sort bepipálok nem csinálja meg a függvény alkalmazását minden bepipált sorra. Ellentétben pl. a törléssel.
Milyen belső parancsot kell kiadni, hogy az egész 'datetime' oszlop összes rekordját átkonvertálja unix időbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lightyear - befektetési app
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- OpenMediaVault
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Acer Nitro V15 16/512GB RTX3050 6GB 2028.06.24. MM jótállás
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest