Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shipfolt
kezdő
válasz
bambano
üzenetére
Ja, hogy azt o akkor irta, amikor SQL-nek meg hire-hamva se volt.
Jol sejtettem, hogy hogy nem SQL-lel, hanem adatkezelessel van problemam
sztanozs:
Nekem azt tanitottak, hogy SQL-ben tablak osszekapcsolasa reven lehet urlapok letrehozasa reven adatokat kezelni. (Access)Most utana olvasva lattam, hogy van egy kozvetlen modszer is, amikor SQL-ben futtathato programokat kell irni, es feltetelek reven nagyon egyszeruen lehet adatokat modositani.
Ezt veszelyesnek tartom, mert barmikor barmilyen adatot felul lehet irni, nem is marad nyoma, hogy ki es mikor csinalta, mert a program csak addig el, amig az illeto begepeli es lefuttatja, nincs elmentve, mint egy urlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest