Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
shipfolt
kezdő
válasz
bambano
üzenetére
Ja, hogy azt o akkor irta, amikor SQL-nek meg hire-hamva se volt.
Jol sejtettem, hogy hogy nem SQL-lel, hanem adatkezelessel van problemam
sztanozs:
Nekem azt tanitottak, hogy SQL-ben tablak osszekapcsolasa reven lehet urlapok letrehozasa reven adatokat kezelni. (Access)Most utana olvasva lattam, hogy van egy kozvetlen modszer is, amikor SQL-ben futtathato programokat kell irni, es feltetelek reven nagyon egyszeruen lehet adatokat modositani.
Ezt veszelyesnek tartom, mert barmikor barmilyen adatot felul lehet irni, nem is marad nyoma, hogy ki es mikor csinalta, mert a program csak addig el, amig az illeto begepeli es lefuttatja, nincs elmentve, mint egy urlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Jófogás tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest