Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
Egy gondolat még az előző felvetésemre, miszerint ha beteszem az összes zenémet Spotify-ba és törlöm az Mp3 megfelelőjét akkor ott biztonságban van-e kvázi örökre?!
Ha neadja isten meghal a Spotify, gondolom legalább a Playlistjeim megmaradnak, nem? Tehát az alapján újra tudom építeni a zenei könyvtáram?!
-
BLOODSHOT
senior tag
Köszi.
Vagyis akkor jól gondoltam.
De hiába törlöm csak az olyanokat amik fentvannak Spotify-on, ha egyik pillanatról a másikra fogja magát az előadó és leszedeti magát Spotifyról... Gondolom előtte nem fog jelezni.
Más szolgáltatók (az én esetemben Apple Music) nem jöhetnek nagyon szóba. Apple music sem nagyon, mivel szarabb minőségben játszik le mint a Spotify. 256 vs 320kbs.
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Véleményetekre lennék kíváncsi.
A helyzet az, hogy amióta Spotify előfizető vagyok, nem igazán hallgatom az MP3jaimat.
Szerintetek merjem törölni ezeket a fileokat és a megfelelőjüket elmentve a Spotify-omba biztonságban leszek, kvázi örökre?
Csak mert utálnám ha a zenei kollekciómat "átköltöztetném" a Spotify-ba és ha a cég valaha becsődölne, akkor buknám a zenéimet is.
Talán hülye kérdés, de mekkora erre a sansz? Főleg helyet szeretnék megtakarítani a HDD-n.
Ja és még egy kérdés.
Hogy lehet kikapcsolni a következőt:
Egyszer amikor nem volt pénz a kártyámon és nem tudta levonni az 5€-t a Spotify, egy ismerősöm kártyájáról fizettem ki, miután megtörtént a fizetés, töröltem a kártyaszámát, stb. Azóta az enyémről fizetem, hónapok óta. Mégis most h megint nem volt rajta pénz, neki vonta le, holott már rég nincs bent a rendszerben a kártyaszáma?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HP EliteBook / ZBook topik
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest