Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
elég gyorsan lereagálták a történteket. kb negyed órán belül jött a második-harmadik email. ebben megkértek, hogy adjam meg, milyen eszközökről használtam még a fiókot az elmúlt 30 napban. ezt listáztam nekik, maximum 20 percen belül jött a válasz, hogy visszaállították a fiókomat, új böngészőből (javasolt inkognitó) lépjek be és ha lement a folyamat, készítsek új jelszót.
minden ment, mint a karikacsapás.
a családi fiók problémásabb. a főnököt is kikapták a buliból, ő is visszaállította a fiókot. én pl. biztosan kiestem a fiókból, de van, aki elvileg nem. ennek a fejleményeiről is beszámolok majd.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
üzenetére
köszönöm. ha lesz érdemi fejlemény, megírom, hátha valakinek hasznos.
ui.:
kb egy hónapja lehet, hogy belogoltam a TV-met is Spotify-ra, bár nem külön eszközként bejelentkezve, hanem a telefonnal, wi-fin keresztül. gyanús nekem ez a szerencsételn androidTV platform, a google kb 20 perce is aktivitást jelzett a TV-re, pedig be sincs kapcsolva.
-
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
kaptam egy ilyen emailt az imént. természetesen nem tudok belogolni sem a weben, sem a kliensben. írtam már kétszer a supportnak, valakinek van ilyennel tapasztalata?
családi csomagban vagyok, nem én fizetem, de egy időben én is perkáltam, szerintem a payment info még bent van. lehet ebből gond?
...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest