Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Youtube Music-ról tértem át Spotira.
Van egy funkció, amit mintha nem találnék Spotin, de YM-on voltés nagyon hozzá szoktam.A kedvelt dalok alapján YM-on van olyan opció, hogy Egyveleg indítása.
Ezt azért szerettem, mert többféle stílusú, nemzetiségű zene fel volt véve és azt így jól keverte, egyvelegbe ha újat adott és tetszett azt is felvettem így folyamatosan bővült....Spotin rádiót a Kedvelt daloknál nem találok, csak előadókhoz. De nekem épp az lenne a lényeg, hogy olyan egyveleg/rádió ami az összes kedvelt zenéim alapján generálódik.
A napi mixekkel is az a baj, hogy az 1es pl magyar nyelvű x stílus, 2es az angol nyelvű x stílus, 3as az magyar nyelvű y stílus ... stb
Nekem meg az kéne vegyesen játsza a kedveléseim szerint.Ha a kedvelt dalokat indítom, akkor meg ugye csak az ott szereplőket játsza így újakkal nem találkozok, nem bővül tovább a lista.....
Remélem érthető a problémám

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bluetooth-headsetekről általában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest