Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Youtube Music-ról tértem át Spotira.
Van egy funkció, amit mintha nem találnék Spotin, de YM-on voltés nagyon hozzá szoktam.A kedvelt dalok alapján YM-on van olyan opció, hogy Egyveleg indítása.
Ezt azért szerettem, mert többféle stílusú, nemzetiségű zene fel volt véve és azt így jól keverte, egyvelegbe ha újat adott és tetszett azt is felvettem így folyamatosan bővült....Spotin rádiót a Kedvelt daloknál nem találok, csak előadókhoz. De nekem épp az lenne a lényeg, hogy olyan egyveleg/rádió ami az összes kedvelt zenéim alapján generálódik.
A napi mixekkel is az a baj, hogy az 1es pl magyar nyelvű x stílus, 2es az angol nyelvű x stílus, 3as az magyar nyelvű y stílus ... stb
Nekem meg az kéne vegyesen játsza a kedveléseim szerint.Ha a kedvelt dalokat indítom, akkor meg ugye csak az ott szereplőket játsza így újakkal nem találkozok, nem bővül tovább a lista.....
Remélem érthető a problémám

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Amazon Fire TV stick/box
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest