Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Hajaj, akkor ezt nagyon magadra haragitottad!
Nincs korábbi mentésed esetleg?
Én is belefutottam egy ilyenbe, igaz az egy Gigász volt. Ott sürgölődött a fészkem körül, és csak idő kérdése volt, mikor sújtott le rám.
Végül eladtam egy csápomat, és vettem egy szárnyat, ezzel félig repülve, félig szaladva végül el tudtam iszkolni. Mire visszatértem, már nem volt a fészeknél, viszont kiirtott mindenkit. Ekkor megnyomtam a Love gombot, és eccercsak megjelent a semmiből egy sziv-ködbe burkolózott szerető
(ezt el tudnám viselni real lifeban is
)Nálad gyengébb lények egyébként mindig vannak, erre figyel a játék. Persze nem szabad túlságosan előreszaladni, a fészked körül nézelődj, vannak ilyen 5-8 életes lények is, azokat semmi legyilkolni. Nomeg szedegesd össze a földröl a sok vibráló csontot, abból kapsz frankó testrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezt el tudnám viselni real lifeban is
)