- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
ATM_automata #5953 üzenetére
"Esetleg ASUS Xonar?"
Érdekes dolgok közt vacilálsz
előbb egy 8ks hangkari majd egy 40ks
Deee a választ előttem 1-2 hozzászólással már megadták!
-
Eugene Roe
őstag
Sziasztok, ezzel az alaplappal (DFI Infinity NF UltraII-M2 ) szerintetek recsegne az Xfi ExtremeGamer-em ??!!
Csak ezért mert igaz NF4-es, mégis inkább gyártó függő a cucc. -
Eugene Roe
őstag
Nos igen, írja is hogy nyitott, de azt nem tudom mennyire, ugyanis nem tudok kipróbálni ilyet... és a kényelem is érdekelne ezen a téren pl szellőzés. Tanácstalan vagyok.
az EH szériával pedig az a problémám, hogy olyan ''ráncos'' bőrrel vannak kibélelve, nekem pedig inkább velúr, vagy szövet lenne az ideális. Erre varjatok gombot
[Szerkesztve] -
Eugene Roe
őstag
Hello! Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok ezekről a fülesről: [link] ??!!
xFi Extreme Music hangkarihoz vennék szigorúan Játékra, tehát mélyhang + dinamika. Ha van más ajánlatottok, szívesen meghallgatom. Árban 16-17k a tető!, és zárt legyen Köszi, csá!
Csak azért írtam ide, mert ti is értetek ezekhez + fejhallgatós topik bedöglött egy kicsit -
Eugene Roe
őstag
Hello!
Mindössze 1 kérdésem lenne, most szeretnék vanni egy xFi hangkártyát Gamer/Music és azt szeretném megkérdezni, hogy rendessen működnek-e ezek AM2-es 570-es Chipsettel. Csak azért kérdem, mert volt olyan hogy a 4xx-es Chipsettel nem mentek.
Köszönö válaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest