Új hozzászólás Aktív témák
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy X-Fi Extreme Music karit.
Kérdésem, hogy mennyivel szól szebben ha optikai kimeneten keresztül küldöm ki a hangot? -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Most tervezek SB X-Fi XtremeAudio karit venni, mert az integrált Realtec hulladékból elegem van. Bárhogy állítgatok az EQ-n, fosul szól.
Leginkább a Guitar Hero miatt szeretnék jobb hangzást, mert semmi dinamikája nincs a Realtec-nek. A mélyek egyszerűen vagy nagyon dübörögnek, vagy nem szólnak sehogy, Nincs köztes állapot. Arról nem is beszélve, hogy az 5.1-et sem kezeli jól a Realtec egyik driverével sem. Akkor hajlandóak csak szólni a hátsó hangszórók ha 7.1-et állítok be a hangkari szoftverében, holott 5.1-es hangfalam van. Én vagyok a marha, hogy annó lemondtam az SB Live-ról, mert gondoltam már vannak olyan jók az integráltak is. Mekkora csalódás volt. -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Laptophoz szeretnék egy jobb hangkarit az integrált helyett (Realtek) és a SB X-Fi Go!-ra gondoltam, amit 8-9K-ért tudnék megvenni.
Ő az: [link]
Érdemes ezt a Go-t megvenni, vagy Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB-be gondolkodjak inkább, ami 14-15K?
Nincs szükségem 5.1-re, csak stereo-ban használnám.
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
SB X-Fi XtremeAudio for Notebooks vásárlását tervezem az MSI notimhoz. Karaoke-zom a laptoppal és szeretnék a gyári hangkarinál jobb hangminőséget.
Van valakinek tapasztalata a fent említett karival?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...