Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Lecserelnem az Audigy 2-met egy X-fi-re, mivel a mikrofon bementem mar nagyon szar. Amikor probalok hangot felvenni, vagy kommunikacios szerveren probalok trecselni (Ventrilo), olyan hangot produkal, mintha egy helikopterrol beszelnek.
E hiba miatt erdemes cserelnem az X-fi Extreme Audio hangkartyajara? Vagy orvosolhato a hiba a mostani hangkartyammal is? Minden OUT szepen szol, de az IN nem akar jo lenni. Vagy lehet, hogy szimplan egy mikrofont kellene cserelnem?
Bocs, hogy az Audigy-rol itt kerdezek, de itt talan kapok ra valaszt!
janr
-
JanR
addikt
Melyik jobb a gamer, vagy a music?
-
JanR
addikt
válasz huskydog17 #7611 üzenetére
Koszonom segitseged. Eddig ugy nez ki, hogy holnap mar meg is lesz az x-fi music hangkari. Remelm azzal nem lesznek ilyen gondjaim!
-
JanR
addikt
HELP!
Lecsereltem az Audigy 2-met xtreme music-ra. A kovetkezo gondom van. Egy HD555 fejhalgatom van es nem ugy hallom a dolgokat ahogy eddig. Audigy 2-vel is megvolt szepen a terhangzas (2.0/2.1-re volt allitva), viszont x-fi-vel nagyon mas es furcsan hallom a terhangzast, oylan mint ha 5.1-et nyomna a fejhallgatora. A Console-ban mar beallitottam a 2.0/2.1-et, de a helyzet valtozatlan. A bal oldal hanszorobol inkabb a magas hangok jonnek, a jobboldalibol meg inkabb a melyek. Valakinek valami otlete?
Jol van bedugva a fejhalgato!
-
JanR
addikt
válasz huskydog17 #7616 üzenetére
A helyzet valtozatlan, de en itt mar csak arra tudok gondolni, hogy ez az x-fi kihozza a fejhallgatom rejtett kepessegeit. Mert egyes hangos nagyon tisztan szolnak (elolem, mogulem es oldalrol), de ami mar 45 fokos elteresben vannak (terhang), azok mar melyebben, tompabban erkeznek, nem ertem en ezt. Talan meg annyi, hogy jatekban a hatam mogul erkezo hangok inkabb basszussal erkeznek, mint tiszta magas hangon!
-
JanR
addikt
Ujabb segitseg kellene!
Osszekotottem az 5.1-et az x-fi extreme music-ommal (jack dugokon keresztul). Most a kovetkezo kerdesem lenne. Ha szeretnem, hogy a melynyomo is szoljon zenehallgatas kozben, akkor mit tegyek? 5.1-re allitottam, de semmi. A hangfal tesztnel nagyon szepen megszolal az osszes hangfal egyenkent, de zene hallgatasnal es ha mondjuk Avi-t nezek nem akar megszolalni. Az addig eljutott az agyamig, hogy nem kap 5.1 jelet, de en meg is szeretnem, ha szolna a mely! Meg lehet ezt oldani valahogy?
Elore is koszi!
-
JanR
addikt
Srácok, abban segítsetek nekem légyszíves, hogy:
Van lehetőségem egy olyan alaplapra, amiben egy SupremeFX III hangkártya, ami elvileg támogat néhány x-fi specifikációt. Pontosan ezeket:
- X-Fi® Xtreme Fidelity
- EAX® Advanced™ HD 5.0
- Creative ALchemyItt most az a kérdésem, hogy mennyire adja vissza azt a hangot ALchemy-vel a véga egy fejhallatón, mint mondjuk egy x-fi extreme music gold? Call of Duty-zom és kéne hozzá a térhangzás és a jó hangminőség, hogy messziről meghalljam a dolgokat. Az a kérdésem, hogy ezzel a supremeFX III alaplapi hangkarival ez lehetséges-e, vagy inkább nézzek olyan lapot, amibe bele megye a x-fi music. Vagy ha működik vele, akkor mennyivel gyengébb a hangminőség (ha egyáltalán gyengébb) a musiccal ellentétben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz PrinceHerceg #11557 üzenetére
Tudom, hogy melyik melyik, de ettől függetlenül valamennyire tartok ettől az supremefxIII-tól. Hozzá vagyok szokva a jó hangminőséghez, de egy alaplapi hang meg se közelíti a régi audigy és az új x-fi-k képességét.
-
JanR
addikt
válasz PrinceHerceg #11559 üzenetére
Köszönöm, de már van egy X-fi extreme music goldom Csak olyan lapot kell keressek, amiben van PCI csati!
-
JanR
addikt
Akinek van meg problemaja a Chrome 5.1-l, az irjon ram! Van ra megoldas!
-
JanR
addikt
válasz Petyyyyy #11632 üzenetére
Igen, utólag rájöttem. Meg is osztom, nem is értem, miért ezt írtam
Ahhoz, hogy szóljon az 5.1 hibátlanul a Chrome-al, nem kell mást csinálni csak:
Chrome.exe -> jobbklikk -> Cél: Ide a végére írd be ezt: --disable-audio-output-resampler
Szóval a teljes valahogy így néz ki:C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-audio-output-resampler
Chrome újraindít, 5.1 élvez! Remélem segítettem!
mod: Ezzel nem kell semmi flashplayer-s dolgot tiltani, hibátlanul működik! Nálam tesztelt x-fi xtreme music + win7
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Egy kis javítást szeretnék kérni az előző hozzászólásomhoz. Sokan írtak már, hogy nem annyira értik.
Ahhoz, hogy szóljon az 5.1 hibátlanul a Chrome-al, nem kell mást csinálni csak:
Chrome.exe -> Jobb klikk -> Tulajdonságok -> Parancsikon fül -> Cél: Ide a végére írd be ezt: --disable-audio-output-resampler
Szóval a teljes valahogy így néz ki:
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-audio-output-resampler
Chrome újraindít, 5.1 élvez! Remélem segítettem!
mod: Ezzel nem kell semmi flashplayer-s dolgot tiltani, hibátlanul működik! Nálam tesztelt x-fi xtreme music + win7
mod2 (2013.04.09.): A jobb klikk után betettem egy tulajdonságok -> Parancsikon fül-et, mert sokan nem találták meg
-
JanR
addikt
válasz PrinceHerceg #11809 üzenetére
Végül is a legjobb Registy Cleaner a formatC:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest