Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos nincs tapasztalatom hangkártyák terén mert még alaplapival tolom egy régi videoton erősítő+hangszórók combóval és Szeptemberre be van tervezve egy új hangrendszer. Amiket így olvasgattam a szerintem nekem legmegfelelőbb kártya az Extreme Gamer lenne és ehhez egy Z-5500. A kérdésem a következő, ha Z-5500 at én optikai kábellel szeretném öszzekötni (mert ez ugye így digitális jel megy át, ha pedig a 3 kábeles megoldást választom akkor ugye analógot kapok) az X-FI vel akkor azon ugyanúgy rendesen 5.1 et kapok, és dts, dd rendesen átmegy rajta? Továbbá ha hátul elfoglalom az egyetlen mikrofon bemenetet, akkor az előlapi kivezetésen is működni fog a mikrofon rendesen? Mert ugye a Gameren van előlapi audio csatlakozó. Ezen kívül, a játékok is átjönnek optikai kábelen?
És ha esetleg nem jönne össze a Z-5500, akkor helyette valszeg egy Genius sw-hf 6000 lesz, és ugye ezt csak a 3 kábeles megoldással lehetne összekötni, akkor az előlapira dughatom a fülhalgatómat, úgy is működni fog?
Bocsi ha láma kérdéseket tettem fel, de még semmi tapasztalatom sincs ilyen téren és biztosra szeretnék menni.
A válaszokat előre is köszönöm!
atoka
-
atoka1
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem ma egy Extreme Gamert, feltelepült gond nélkül, megy frankón minden, olyan kérdésem lenne, hogy a PowerDVD vel megnyitott filmnél, nem írja ki a dts reklámot és kis x-fi ikonka sincs sehol, ez számít valamit, vagy ne foglalkozzak vele? Csak azért kérdezem mert anno az Audigy 4 nél, mindenhol tt volt, hogy 24 bit meg audigy 4 reklámka PowerDVD ben és Cod 4 ben, most ilyet nem látok sehol. De a cucc az szól rendesen.
atoka
-
atoka1
tag
Tudja valaki, hogy van e arra lehetőség, hogy leteszteljem az EAX 5.0-t úgy hogy nem teszek fel játékot? Létezik ilyen program? Vagy esetleg melyik játék támogatja?
-
atoka1
tag
Megnéztem Everestel az Extreme Gamert, és arra lettem figyelmes, hogy DirectX Hang menüpont alatt csak EAX 3.0 -ig bepipálva. a 4.0 és 5.0 nincs. Továbbá a Creative System information programmal a Multimédia Wave Out Devices alatt, támogatott formátumoknál ezt találtam:
Supported formats:
- 11.025 kHz, mono, 8-bits
- 11.025 kHz, mono, 16-bits
- 11.025 kHz, stereo, 8-bits
- 11.025 kHz, stereo, 16-bits
- 22.05 kHz, mono, 8-bits
- 22.05 kHz, mono, 16-bits
- 22.05 kHz, stereo, 8-bits
- 22.05 kHz, stereo, 16-bits
- 44.1 kHz, mono, 8-bits
- 44.1 kHz, mono, 16-bits
- 44.1 kHz, stereo, 8-bits
- 44.1 kHz, stereo, 16-bits
- 48 kHz, mono, 8-bits
- 48 kHz, stereo, 8-bits
- 48 kHz, mono, 16-bits
- 48 kHz, stereo, 16-bits
- 96 kHz, mono, 8-bits
- 96 kHz, stereo, 8-bits
- 96 kHz, stereo, 16-bitsnyoma sincs 24 bit-nek!
Ez így jól van, csak akadékoskodom, vagy nálam hibádzik valami? Remélem nem hibás a kártya... Légyszi nézzétek meg, hogy nálatok mit mutat.
Nálam XP SP3 van fönn, 2008augusztusi DirectX, X-FI driverek is a legfrissebbek, és a 4.60 as everestel néztem.
atoka
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
Akkor most válaszolok az én általam feltett kérdés egyik részére Átváltottam Game módba és lőn csoda EAX 5.0 is ki van pipálva, bocsássatok meg a tudatlanságomért De hát saját hibáiból tanul az ember, legközelebb jobban visszaolvasgatok
De ettől függetlenül még mindíg nincs 24 bit a supported formats nál ez normális?
[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
Üdv!
Lehet, kicsit elhamarkodott kérdés, de próbálta már valaki életre kelteni az X-Fi ját windows 7 alatt? Mert én próbálkozom vele, minden sagédprogramja fel megy csak a driver nem, viszont eszközkezelőben ha driver frissítésre nyomok akkor a telepítő cd ről felismeri hogy ez sound blaster x-fi, de így is csak alapgőzzel működik a kártya, tehát center és a 2 front szól, se sub se háttérsugárzók. Persze tudom, hogy még nem adtak ki hozzá rendes drivert, de esetleg talált rá valaki megoldást vagy várjak még?
Atoka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest