- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baliga Tamás #15483 üzenetére
Én egy valamit nem értek, s750-nél, hogy szólhat szebben, vagy legalább úgy egy genius 6000-es, rendben, hogy kicseréltem a kondikat a kicsiknél, de a másikban hangváltó van, és komolyabb hangszórók.
-
HSM
félisten
válasz
S750-et hallottam, szép hangú holmi. Mondjuk ami a minőséget illeti, azért ott lehetett volna igényesebben, akár tervezés akár a komponens választás (pl. nem rakunk a forró hűtőborda közvetlen szomszédságába gagyi, nem odavaló típusú, ráadásul 85 fokos elektrolit kondenzátort). Egy szakszerű (és nem olcsó) felújítás után mondjuk már megbízhatóvá tehető.
Lásd pl. [link].
Nekem volt amúgy régebben egy Audigy 2 ZS-el egy Logitech Z560-am, az a Z5500 nagyon korai elődje, az is állat egy holmi.
Két hozzávaló szatelitem van is még a szekrényben, lehet egyszer beizzítom a mostani Genius HT 6000-es szett gyári front dobozai helyett.
-
válasz
Nekem egy Z-5500 van, gyakorlatilag újszerű. Előző helyen nem nagyon volt használva, így kifejezetten jó állapotban is van. Még az eredeti kijelző van benne, amiről tudvalevő, hamar megadja magát a háttérvilágítása túláram (tervezési hiba) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest