- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Baliga Tamás #15483 üzenetére
Én egy valamit nem értek, s750-nél, hogy szólhat szebben, vagy legalább úgy egy genius 6000-es, rendben, hogy kicseréltem a kondikat a kicsiknél, de a másikban hangváltó van, és komolyabb hangszórók.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HSM
félisten
válasz
S750-et hallottam, szép hangú holmi. Mondjuk ami a minőséget illeti, azért ott lehetett volna igényesebben, akár tervezés akár a komponens választás (pl. nem rakunk a forró hűtőborda közvetlen szomszédságába gagyi, nem odavaló típusú, ráadásul 85 fokos elektrolit kondenzátort). Egy szakszerű (és nem olcsó) felújítás után mondjuk már megbízhatóvá tehető.
Lásd pl. [link].
Nekem volt amúgy régebben egy Audigy 2 ZS-el egy Logitech Z560-am, az a Z5500 nagyon korai elődje, az is állat egy holmi.
Két hozzávaló szatelitem van is még a szekrényben, lehet egyszer beizzítom a mostani Genius HT 6000-es szett gyári front dobozai helyett.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Nekem egy Z-5500 van, gyakorlatilag újszerű. Előző helyen nem nagyon volt használva, így kifejezetten jó állapotban is van. Még az eredeti kijelző van benne, amiről tudvalevő, hamar megadja magát a háttérvilágítása túláram (tervezési hiba) miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest