Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotor82
aktív tag
válasz Laca19 (a) #38 üzenetére
Nem olyan nagyon fontos, csak szeretem, ha klappolnak a dolgok...
-
Rotor82
aktív tag
Nektek soundbar hangja szinkronban megy a tv hangjával? (Samsung Ps51e550 +LG NB3530A)Mert nekem egy picit el van csúszva... Próbáltam már optikai kábellel is, meg jack-rca -val is, de ugyanaz a szitu. Az AV synch állítgatása se oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Rotor82
aktív tag
válasz Laca19 (a) #32 üzenetére
Nekem is upscaleren van, csak a bass az 0 -án van.
Egy dolog zavaró az egészben, hogy ha a tv -m hangját is feltekerem, akkor akkor nincs szinkronban a két hang. Av synch -el nem jön össze, valamint a samsung tv-men levő spdif kimeneten, a hang késleltetése sem hozza szinkronba.
Ezeket minuszba kellene hozni, de a két egységen csak plusszba lehet mozgatni a csuszkát. -
Rotor82
aktív tag
Megjött a cuccos. Még csak egy órája üzemeltem be.
Látszanak rajta karcok, de ezek inkább csak hajszál karcok. (Zongoralakk feketét nem nehéz összekaristolni.) 40 -ért szerintem nem volt rossz vétel.
Na de a hangja... Nem vártam tőle hogy ekkorát szól! Dinamika, magas hangok, minden rendbe van rajta!
Csak ajánlani tudom! -
Rotor82
aktív tag
Nekem ha minden igaz 1-2 nap múlva megjön a technika; LG NB3530A
Kíváncsi vagyok rá nagyon. Outletből jön, állítólag picit karcos (félek is kicsit) , de igen jó árban volt.
Ha nagyon szar allpotban van, akkor nem tudom mit csináljak. Lehet akkor beszoptam... Na de csak pozitívan! -
Rotor82
aktív tag
válasz spanglee001 #21 üzenetére
Örülök, hogy tetszett a hangja, nem zárkóznék el a samsungok elől sem, mivel eleve samsung plazmám van, mint azt fentebb írtam.(Csak az LG -k egy picivel mintha olcsóbbak lennének)
De árban ahogy nézegetem, 60ezer körül van, ami nekem sajnos sok egy picit. Nagyon max 45 - 50 ezer Ft -om van rá.[ Szerkesztve ]
-
Rotor82
aktív tag
válasz spanglee001 #19 üzenetére
Mennyiért vesztekgetik? Nincs nagyon doboz hangja?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Sajnálattal látom, hogy ennyire gyér a hangprojektorok topikja.
Én szeretnék egyet a tévémhez (PS51 E550D).
Van 3 kiszemeltem, de nem tudok dönteni, mivel megtekinteni/hallgatni sajna nem tudom őket...
Valakinek esetleg van tapasztalata a jelöltekkel?
Melyik jobb és miért, stb...
Ahogy látom, a két LG sokkal erősebb, legalább is papíron... Ez valóban így van?
- Samsung HW-H355
- LG NB3540
- LG NB300Köszönöm a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest