Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi6
csendes tag
válasz
laci1978 #17327 üzenetére
Szia,
én is ugyanitt tartok jelenleg
. A JBL-ről jókat lehet olvasni mindenhol, viszont picit félek ettől a levehető, akksis dologtól.
A Klipsch nagyon tetszik, viszont több helyen írtak megbízhatósági problémákat.
Te jutottál esetleg valamire azóta? Bárkinek esetleg javaslat / észrevétel a témában?
Köszi
-
válasz
laci1978 #17327 üzenetére
Én nagyon szeretem a Klipsch hangzását (úgy általában), én is gondolkodtam a Cinema sorozaton, de régebben elég vegyes véleményeket olvastam a megbízhatóságukról,nem tudom változott-e valami azóta.
A JBL nálam a leszedhető hangszórók miatt mindig is kiesett.
Nálam fix helye van a hátsóknak,így akku nem kell (plusz még egy olyan dolog ami elromolhat),aztán levett hangszórókkal meg szerintem csúnya a főegység.Bar 800 5.1.2, Q930C 9.1.4, Cinema 600 3.1 (hátsókkal 5.1,ami +150k…).
Ha nem számít a nagyonsokcsatornás hang,de a minőség igen,akkor szerintem bátran tehetsz egy próbát,nagyon komolyan szólnak a Klipsch soundbarok.
Ha sokcsatornás Atmos is kell,akkor meg egyértelműen jobb választás egy Samsung Q930,ez sem piskóta és minden benne van a dobozban,max egy hátsó konzol/állvány kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Keresem - Scooter No Time To Chill - Limited Edition, Digipak 2CD (1998)
- Samsung 55" QE55S90DAEXXH 4K UHD Smart OLED TV
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest