- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
M5Norbi #17032 üzenetére
Rájuk kell írni chaten és kérni kedvezményt.☝️
Amikor csak simán a samsung webshopban betettem a kosárba már lejött róla 10%, de később a chates kislányra ráírtam valami mondvacsinált indokkal és írtam, hogy ha "jó árban lenne" megvenném. Írta, hogy tud adni kedvezményt. Bererült a kosaramba ismét, de már -20% volt a kedvezmény valami "egyedi promóció" címszóval. Meg kell próbálni ☝️ -
vottokar
senior tag
válasz
M5Norbi #17032 üzenetére
Az a baj, hogy hiába vagyok a héten szabin, annyi dolgom van, hogy nem igazán van időm fórumozni, oldalakat ellenőrizgetni, kuponokat tarhálgatni, kurbilálni....
Mire megtudom, hogy van valami jó vétel, addigra rég kifutott, vagy elfogyott..
Az a kettőt fizet, kedvezményt kap emagos akcióban olyan 248 körülire tudtam levinni gyorsban a 930 árát, emagos forgalmazással. De bevallom őszintén, hogy mivel a hátsó két hangszórót mindíg pakolgatnom kellene mert a filmező kanapé a szoba közepén van és különben is jóféle filmnézésre nem igazán van időm, sajnálom rá a pénzt. Ezért tendálok a q700 felé. Maximum később veszünk hozzá hátsókat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest