- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Sziasztok. Samsung 800A megvásárlása van képben. Mivel full kábel mentes TV falat tervezek (tv mögött teljes falburkolat 2,9*2,7m méterben, előtte tv szerkény a PS5-tel , fiókokkal, polcokkal, minden kábel vagy a falburkolat mögött csatornában, vagy a szekrény mögött futna, a konnektorok, LAN csatlakozók mind a szekrény [55cm magas] alatt/mögött lesznek), így a sub elhelyezése ezt megszakítaná. De ezt még talán megoldom valahogy, az elhelyezése viszont nem tudom hogy lehetne. A fal előtti szekrényt teljes falszélességben terveztem, de tudom 30 cm-rel keskenyebbre is csináltatni, így a közlekedőbe nem lógna be a sub. Viszont így, mivel jobbra sugároz a sub, pont útban van a szekrény, másik oldalra nem tudom tenni, mert ott meg fal van. Nem találtam elhelyezési ötleteket a subra, így kérlek segítsetek: a mélynyomótól milyen messzire kell lennie a szekrénynek, mennyi hely kell neki? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- AM 5 lapok
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest