Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Bloodline S01
Netflix saját gyártású sorozata szintén de teljesen más témában mint mondjuk a HouseofCards vagy a Daredevil, ez kőkemény családi dráma (és igen még a Barátok Közt-nél is jobb ). Nagyon lassú folyású a történetvezetés, nincs sietség semmilyen téren, a karakterek nagyon jól fel vannak építve és be vannak mutatva, igaz vannak olyan részletek amik csak a történet előrehaladtával lesznek világosak de ez direkt így van kitalálva. Az évad feléig mondhatni lassan haladnak az események de a végére úgy beindul hogy nem győztem indítani az újabb epizódit annyira izgalmas volt. Kis flashback-ekből lassan tevődik össze a nagy MIÉRT, ez különösen tetszett nekem hogy nem csak a második harmadik rész környékén az arcunkba tolták azt a bizonyos kulcsfontosságú eseményt, ezzel közel végig maradt bennem egy fokú bizonytalanság és kíváncsiság, ezzel tökéletesen fenntartva az érdeklődésemet.
Ben Mendelsohn karaktere borzalmas jóra sikerült, le a kalappal az írók előtt mert ez az én szememben tökéletes munka volt. Ahogy az egészet végigvezették, semmit sem lőttek le túl hamar, igaz az a motívum többször szerepelt mint kellett volna, de sebaj."na most végleg elmegyek, de jah mégse inkább visszajövök"
Lezárás is hibátlan volt szerintem, és őszintén remélem hogy nem lesz második évad, mert ez igy ahogy van egy egész, kár lenne elrontani. Ez ugyanolyan mint a Daredevil esetében is, ott sem lett volna szabad berendelni még1 évadot, oké ott van hova vinni a történetet de ez egy kerek volt, na mindegy.Tudom hogy itt nem kaphatóak annyira az emberek az ilyen komolyabb hangvételű "noname" sorozatokra, de ha már egy ember rákap a hsz-em miatt már megérte
"We're not bad people, but we did a bad thing."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Sony FE 35mm f/2.8 ZA Zeiss Sonnar T
- i5-10400+RTX2070SUPER+G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT+SSD 970 EVO NVMe M.2 250GB stb
- 2főnek 2 éjszakás Hotel Európa Fit Hévízbe utalvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest