- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Aktív témák
-
avi
csendes tag
velem is végig csinálták az orvosi vizsgálatokat, de nekem is több volt. mondjuk nem volt baj, mert legalább addig sem az iskolában kellett rohadni. ez két éve volt. akkor leadtam a papirokat az iskolai orvosnak. majd egy évre rá (17 voltam akkor) behívtak sorozásra (tesztek, orovis vizsgálat), majd 'I' minősitást kaptam, vagy mi a nyavaját, mondván, hogy még tanulok (mondtam, h ezt én is tudom, és ha elöbb kérdezik szoltam is volna. persze az sem zavarta őket, hogy minden papiromon rajta volt, hogy még gimnáziumba járok.) szóval, ideiglenesen ezért nem lehetek katona. mondjuk én egy cseppet sem szerettem volna az lenni. és mondták, hogy majd behivnak újra. nah hát azóta se semmi. ráadásul azóta volt egy csunya vállsérülésem, szal az alapján felmentenek tuti, de ugy tűnik, hogy teljesen elfelejtettek. A katonaságban elképesztő káosz uralkodik...
szóval parrantani nem kell. rossz esetben (ha eszükbe jutsz) kapsz valami birságot.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest