- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
avi
csendes tag
velem is végig csinálták az orvosi vizsgálatokat, de nekem is több volt. mondjuk nem volt baj, mert legalább addig sem az iskolában kellett rohadni. ez két éve volt. akkor leadtam a papirokat az iskolai orvosnak. majd egy évre rá (17 voltam akkor) behívtak sorozásra (tesztek, orovis vizsgálat), majd 'I' minősitást kaptam, vagy mi a nyavaját, mondván, hogy még tanulok (mondtam, h ezt én is tudom, és ha elöbb kérdezik szoltam is volna. persze az sem zavarta őket, hogy minden papiromon rajta volt, hogy még gimnáziumba járok.) szóval, ideiglenesen ezért nem lehetek katona. mondjuk én egy cseppet sem szerettem volna az lenni. és mondták, hogy majd behivnak újra. nah hát azóta se semmi. ráadásul azóta volt egy csunya vállsérülésem, szal az alapján felmentenek tuti, de ugy tűnik, hogy teljesen elfelejtettek. A katonaságban elképesztő káosz uralkodik...
szóval parrantani nem kell. rossz esetben (ha eszükbe jutsz) kapsz valami birságot.
Aktív témák
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest