Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hát ez mekkora baromság! Már bocs. 15 éves gyereknek kiküldeni a sorozási OV-kérő lapot? Nanemá! Meg amúgyis, akkorra elvileg eltörlik a katonaságot, 2005-től kezdve asszem csak aki akar, az megy be.
De érdekes, hogy osztálytársaimnak mind kiküldték 16 éves korukba, én meg 17 vagyok, és még semmit nem láttam belőle. Most meg olvasom, hogy itt a fórumozó 15 évesen megkapta. Mit gondol a Magyar Állam? Majd 15 évesen bevonul, lelő pár kiálló szalmadarabot, mikozben hatvanszor elvágja a kezét? Hülyeség. Mint az is, hogy ha nem mész egyetemre, akkoor 18 éves korodban be kell, hogy vonulj. Namármost asszem az ember 18 éves korában van abba a pontban, mikor egy kicsit sem érdekli a katonaság, meg vannak tőle fontosabb dolgok (továbbtanulás, csajozás, bulizás, haverok, PH!, kaja, meg még sorolhatnám). Hát gondoljatok bele, ha jól tudom, az fél év ezektől való elvonás.
Na mind1, kíváncsian várom a következő dolgokat, meg a katonai lapomat, hogy elintézzem 2 perc alatt az egészet, és röhögjek egy jót. :))
Üdv: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Spórolós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest