Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hát ez mekkora baromság! Már bocs. 15 éves gyereknek kiküldeni a sorozási OV-kérő lapot? Nanemá! Meg amúgyis, akkorra elvileg eltörlik a katonaságot, 2005-től kezdve asszem csak aki akar, az megy be.
De érdekes, hogy osztálytársaimnak mind kiküldték 16 éves korukba, én meg 17 vagyok, és még semmit nem láttam belőle. Most meg olvasom, hogy itt a fórumozó 15 évesen megkapta. Mit gondol a Magyar Állam? Majd 15 évesen bevonul, lelő pár kiálló szalmadarabot, mikozben hatvanszor elvágja a kezét? Hülyeség. Mint az is, hogy ha nem mész egyetemre, akkoor 18 éves korodban be kell, hogy vonulj. Namármost asszem az ember 18 éves korában van abba a pontban, mikor egy kicsit sem érdekli a katonaság, meg vannak tőle fontosabb dolgok (továbbtanulás, csajozás, bulizás, haverok, PH!, kaja, meg még sorolhatnám). Hát gondoljatok bele, ha jól tudom, az fél év ezektől való elvonás.
Na mind1, kíváncsian várom a következő dolgokat, meg a katonai lapomat, hogy elintézzem 2 perc alatt az egészet, és röhögjek egy jót. :))
Üdv: Balu
Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest