Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hát ez mekkora baromság! Már bocs. 15 éves gyereknek kiküldeni a sorozási OV-kérő lapot? Nanemá! Meg amúgyis, akkorra elvileg eltörlik a katonaságot, 2005-től kezdve asszem csak aki akar, az megy be.
De érdekes, hogy osztálytársaimnak mind kiküldték 16 éves korukba, én meg 17 vagyok, és még semmit nem láttam belőle. Most meg olvasom, hogy itt a fórumozó 15 évesen megkapta. Mit gondol a Magyar Állam? Majd 15 évesen bevonul, lelő pár kiálló szalmadarabot, mikozben hatvanszor elvágja a kezét? Hülyeség. Mint az is, hogy ha nem mész egyetemre, akkoor 18 éves korodban be kell, hogy vonulj. Namármost asszem az ember 18 éves korában van abba a pontban, mikor egy kicsit sem érdekli a katonaság, meg vannak tőle fontosabb dolgok (továbbtanulás, csajozás, bulizás, haverok, PH!, kaja, meg még sorolhatnám). Hát gondoljatok bele, ha jól tudom, az fél év ezektől való elvonás.
Na mind1, kíváncsian várom a következő dolgokat, meg a katonai lapomat, hogy elintézzem 2 perc alatt az egészet, és röhögjek egy jót. :))
Üdv: Balu
Aktív témák
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest