Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz galervin93 #25302 üzenetére

Beer Berry - minden téren "zavaros". Küllemben nem lenne gond vele, ez lenne a dolga ennek a Cream Ale-nek, de az a baj, hogy az ízek is azok... Érezhető a málna, de közel sem annyira, mint várná az ember, és mellette mindenféle egyéb "oda nem illő" ízeket találtam, ami nem állt össze egy egésszé. Próbáltam szeretni, én kifejezettem szeretem a milkshake, mindenféle joghurtos-bacis cuccokat, de ez nem adta. Lehet rápróbálok még máskor, de elsőnek ez csalódás volt.
    Just for fun Smokey Pineapple - na ez már az, amire vártam. Kell neki idő, egy kis melegedés, de utána elszabadulnak az ízek és aromák. A kezdeti erősebb füstösség áthajlik lágyabb, édeskés, mélyebb (juharszirupos?) aromába, ami nagyon jól harmonizál az ananász édességével. Egyáltalán nem a túltolt mű ananász ízről van szó. Részemről ajánlott darab, de tényleg kell neki egy kis idő és melegedni hagyni.
    Techno Viking - nagy csalódás, igazság szerint nem csak sörikéztünk így itt csak arra emlékszem, hogy nem jött be. Hasonló érzések, mint a Berrynél, megfejelve azzal, hogy ízről és illatról egyaránt a frissen facsart, de egy napot már állt répalé jutott eszembe, ami nem éppen dicséret...
    Very Mango - hát, való igaz hogy mangós, de inkább csak "a bit", nem "very"... "Feleslegesen" keserű és savanyú, pedig szeretem mindkét ízt, de egy mangótól nem ezt várnám. Amúgy egyben van, kifejezetten kellemes, ha olyan szemmel nézi az ember, mint egy hűsítő, savanykás limonádé. Nem lesz örök szerelem, de máskor is megvenném.
    Just for fun Ginger Cayenne Brown Ale - küllemre "átlagos", nem extrém sűrű, inkább laza barna sör. Illata már első szisszentésre is fejbe vág, mintha egy keleti fűszereshez térne be az ember, elsősorban a gyömbér dominál. Ízben szintén, de ott van mellette, a korty közepe-vége felé elöjön a méz, ami ugye nagyon jó barátja a gyömbérnek, és mindemellett nagyon-nagyon jó érzékkel találták el a cayenne bors arányát - nem lett sok, pont annyi, hogy a korty végén érzi az ember az ízt, majd már a torkában, ahogy "melegít". Nagyon szépen követik egymást az ízek, majd sokáig az ember szájában, torkában marad az egész sör érzése. Egyik kedvenc fűszerem a gyömbér, és mivel szeretem a keleti ízeket a cayenne bors is itt van a konyhában, így nekem nagyon-nagyon tetszett! :))
    Dark Vanilla Sky - szeretem de nem értek a stoutokhoz, midnenesetre ez a darab is nagyon bejött. Közepesen sűrű, sajna itt már becsíptem :DDD és nem emlékszem mennyire csokis, kakaós, kávés, de az megvan, hogy szépek az ízek és a vanília is kellemes mértékben van jelen. Muszáj lesz még vennem a fentebbi okok miatt... :DD
    Dr. Banghard - örök darab, édes, csokis, karamellás, mogyorós, áh... Tényleg folyékony Snickers. Bármikor jöhetne. Van is itthon még egy szerencsére. :))

A többiek nem/nem most kerültek kóstolásra.

Új hozzászólás Aktív témák