Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
K9
tag
Na ugy látszik semmi probléma, mert kiszedtem a legakciósabb 20seces jelenetet huffyuv kodekkal. és mindössze 450mb lett kerekítve.Nos akkor egy 8perces movie kb 11-12gb fog foglalni. Annyi helyet össze tudok kaparni. Neked anno hogy lett 42gb?
Talán nem huffyuv kodeket használtál? Pedig hasonló adatok( 800x600; 30fps)
Jah és még annyit, hogy a vegasban ez a mainconcept H.264 kodek egy kalap sz*r. Azon kívűl hogy a bitratet tudja az ember meg hogy hány passos legyen meg a szokásos felbontás/fps mi legyen azon kívűl semmi állítás ilehetőség. Persze ez nem baj, de az hogy a minőség annyira gyenge hogy az xvid alatt van, ez már több mint probléma. Szóval delete, és marad befejező műveletnek a virtualdub. -
K9
tag
Ő még lehet hogy jó lesz xvid. Még tesztelnem kell mert pálya egyszerű és lehet hogy így hatékonyabb lesz mint gondltam. 800*600 a movie. Particionálással nem szórakozok, mert parázok hogy valami elveszik.Meg nincs sok kedv win reinstal
Mert meglehet ugy oldani hogy nem veszik el a win és semmi kárt nem tapasztalok?
Kénytelen vagytok kicsit nagyobb bitrateban gondolkozni, mert olyan akciók vannak, olyan távolságokban, ami miatt ellengedhetetlen a nagyobb bitrate.
Most a másodlagos gépet készítem elő a mainconcept betesztelésére...
Jah és a konvertálás(fat32-->ntfs) azért sem jó nekem, mert az én esetembe ez most pillanatnyilag fél megoldás, mert onnantól kezdve ha ez megvan, akkor még mindig kell egy 50gb szabad hely aminek az 1/10 van csak meg, és nem lesz több
Ha csak nem egy új vinyó, de az nincs, és zsé sincs.
Vagy haver segítség lesz, hmmm, na mindegy, majd lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest