- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Elképzelhető az hogy pendriveról játszott film, a Sony TV 8X széria, a film alapján állítgatja nekem automtán a fényerőt? Néha ilyen érzésem van... (eco mod ki van kapcsolva)
-
warezxts
senior tag
válasz PrinceHerceg #23456 üzenetére
Szerintem azért nem nagyon tudunk válaszolni erre, mert XR100 már nem nagyon van (ha volt egyáltalán ilyen). Nekem XR 800-as a készülék MF indexe, abban nem tapasztaltam semmi ilyet. Annyi féle képpen beállítható, hogy szerintem neked is megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
Srácok! Beszéltünk erről a "felhősödésről". Ez csak a W857C-nél jellemző, vagy másik Sony készülékeknél is? pl KDL-65W859C
-
warezxts
senior tag
Köszönöm az appok jól működnek!
Nem kaptam hozzá 3D szemcsit, nekem is jó lesz a samu szemüvege? W857C
-
warezxts
senior tag
válasz robroy7919 #23325 üzenetére
A home képernyő (sok színes applikáció) legalján van a beállítások a wifi mellett.
Én arra nem jöttem rá hogy tudok beszélni neki. nem veszi a hangomat...[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
válasz robroy7919 #23320 üzenetére
Én is ma lettem boldog tulaja ugyanennek a tipusnak. Nekem is gép van kikötve. Pontosan mi a problémád vele? Hátha tudok segíteni.
Ha már android, tudtok ajánlani mind a TV-re, mind a mobilra app-okat?
Amit találtam értelmes az idáig az a Tubio (mobilon youtube kiküld TV-re), de ennél szerintem jóval jobban ki lehet használni. Ti mit használtok?[ Szerkesztve ]
-
warezxts
senior tag
Igaz. Ettől független eszméletlen jó, egy hasonló középkategórás TV-től állok el épp (Samsung H6400) és azt kell mondjam ég és föld. Azzal nem voltam megelégedve ezzel nagyon.... csak ez a foltocska zavar. De az is csak ha szürke, de már fekete akkor észrevehető. Amikor sötétfekete akkor nincs ott. Szerintem ezért nem fogom visszaküldeni, de kapják be
-
warezxts
senior tag
Visszatérve erre a középen felhős dologra.
Ha csak totál feketén látszik középtájon, azzal igazából nem is lehet mit kezdeni? Vagy érdemes elállni és másikat venni? 65"ról van szó. Ezt csak azért írom mert ahogy olvastam nagyobb méretben jöbban észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- CES 2025: kevesebb só is elég
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Külpolitika
- További aktív témák...